Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου και Ατρόμητος στα ημιτελικά!



Ολυμπιακός Βόλου και Ατρόμητος είναι οι άλλες δύο ομάδες οι οποίες πήραν το "εισιτήριο" για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αφού έκαμψαν την αντίσταση κόντρα σε Κέρκυρα και Διαγόρα αντίστοιχα.

Προκρίθηκε παρά την ήττα

Η ομάδα του Βόλου μπορεί να ηττήθηκε 2-1 από την Κέρκυρα στο «Πανθεσσαλικό», όμως πήρε την πρόκριση αφού είχε κερδίσει 2-0 στην Κέρκυρα στο πρώτο ματς.Η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, η οποία χρειαζόταν άλλο ένα γκολ, προηγήθηκε με τον Παρασκευαΐδη στο 18’ και ο Μαρτίν δέκα λεπτά αργότερα έκανε το 1-1. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Ιωάννου στο 74’.

Ολ. Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Ρόκα, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Τομάς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ρόκας (66' Ντικάο), Μητρόπουλος (77' Καπετάνος), Ακόστα (59' Νέμεθ), Μόνχε, Μαρτίν.

Στον πάγκο οι: Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Αναστασίου, Σολάκης.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Αποστολίδης, Ιωάννου Δ., Μίχος, Φλαβίνιο (78' Χαμπλ), Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Παρασκευαϊδης, Μονιάκης, Μαζνόφ (61' Ρίκκα), Γραμμόζης, Ιωάννου Ηλ.

Στον πάγκο οι: Δεινόπαππας, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Σιαράβας, Μάμαλος.

Εύκολα ο Ατρόμητος

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Ατρόμητος κέρδισε με 1-0 χάρη στο γκολ του Σαγκανόφσκι στο 33’ κόντρα στον Διαγόρα και σε συνδυασμό με την νίκη με 2-0 του πρώτου ματς προκρίθηκε στην ημιτελική φάση.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τάμπασης(46΄ Τυρέλης), Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Ρέγες (63΄Πεταυράκης), Σπάρταλης, Γκούντμαν, Γεωργίου(63΄Φράγκος), Προβατίδης, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος, Πλάτανος.

Στον πάγκο: Λάτκοβιτς, Ακιρίμπα, Καρπαθάκης, Χριστοφιλέας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Ιτάνζ, Νάστος, Σαμπού, Σφακιανάκης, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας(70΄ Μπρίτο), Αναστασάκος, Σαρμιέντο, Σαγανόφσκι(63΄Καραγκούνης), Σκόνδρας, Καραλής.

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Καμαρά, Δάρλας, Ολιβέιρα, Ανδρέου.

Επιμέλεια: Γιώργος Βαρβιτσιώτης
e-mail: giorgos-metallica@hotmail.com