Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Έδωσαν παράσταση για τον Ότο!


Με σκόρερ και MVP το Γιάννη Φετφατζίδη η Εθνική Ελλάδος πήρε την νίκη με 1-0 κόντρα στην αντίστοιχη του Καναδά στην πρόβα «τζενεράλε» εν όψει του ματς με την Μάλτα.

Σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα ( αφού βραβεύτηκε για την πολύτιμη προσφορά του ο Ότο Ρεχάγκελ) στο γήπεδο της Λάρισας, AEL FC Arena, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε καλό πρόσωπο μπροστά σε ένα «μισοάδειο ή μισογεμάτο γήπεδο».

Το δεύτερο ημίχρονο θα κρατήσει ο Φερνάντο Σάντος στο οποίο η Εθνική ήταν καλύτερη ενώ από το πρώτο έχει να θυμάται το πολύ καλό στήσιμο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Πίεση ψηλά και μικρές αποστάσεις μεταξύ των παικτών ήταν τα σημαντικά συστατικά της νίκης αυτής κόντρα σε έναν αδύναμο Καναδά που δεν έδειξε ιδιαίτερα απειλητικός καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Σηφάκης (46' Χαλκιάς), Τοροσίδης (46' Βύντρα), Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Καραγκούνης, Νίνης, Κατσουράνης (46' Καφές), Σαλπιγγίδης (46' Μήτρογλου, 69' Γεωργιάδης), Φετφατζίδης, Λυμπερόπουλος (61' Κονέ).


Καναδάς (Στίβεν Χαρτ): Μπόργιαν, Στρέιθ, Πίτερς, Καν, Γιάνκοβιτς, Τζόνσον (82' Πασέκο), Τζάκσον (66' Εντγκαρ), Χάτσινσον, Ντε Ροσάριο, Σίμπσον (78' Ρίκετς), Όσεαν (46' Φρεντ).

Διαιτητής: Σβέιν Οντβαρ Μόεν (Νορβηγία)


Βοηθοί: Αντας Φρανκ, Χάγκλουντ Κιμ Τόμας


Κίτρινες: Παπασταθόπουλος / Σίμπσον





Επιμέλεια: Γιώργος Βαρβιτσιώτης
e-mail: giorgos-metallica@hotmail.com