Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Νίκη...πλέι οφ!


Νίκη για πλέι οφ πήρε η ΑΕΚ απέναντι στον Εργοτέλη, επικρατώντας των Κρητικών με 3-2 στο Παγκρήτιο. Η "Ένωση" προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Μπλάνκο και Μπερνς, ενώ οι Κρητικοί μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεάλ. Ο Γεωργέας έκανε το 3-1 και ο Φραγκουλάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Κόκκινη πήρε ο Μανωλάς στο 58'.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο(78΄Γιαλούσης), Ρομάνο, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Ορφανός (53' Φραγκουλάκης), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (53' Λεάλ)

Στον πάγκο: Αθανασίου, Κυριακίδης, Σαρρής, Αλεξόπουλος

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Νασούτι, Μανωλάς, Γεωργέας, Καφές, Ματέος, Λαγός, Γκερέιρο (66' Ντιόπ), Μπερνς(86΄ Μίτσελ), Μπλάνκο (73' Μπαχά)

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Λεονάρντο, Αργυρίου, Έντερ, Ντιόπ,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο

ΠΑΟΚ-Καβάλα 0-2

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Καβάλα, η οποία επικράτησε στην “Τούμπα” του ΠΑΟΚ με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι “Αργοναύτες” με το ..διπλό αυτό, έθεσαν γερά τις βάσεις για μια θέση στα πλέι-οφ και συγχρόνως την έξοδό τους στην Ευρώπη!

Τα τέρματα της ομάδας του Χένρικ Κάσπερτσακ σημείωσαν οι Νικουλαέ (37’) και Ρίος (60’). Ο “Δικέφαλος του Βορρά” διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Ελ Ζαρ, λίγο πριν δεχτεί το πρώτο τέρμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι ξεκίνησε με δέκα λεπτά περίπου καθυστέρηση, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκαν για την φυλάκιση των ομοϊδεατών τους, κρατώντας κι ένα μεγάλο πανό, το οποίο ανέφερε: «Λευτεριά στα πέντε αδέρφια μας».

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Γκαρσία, Ελ Ζαρ (46' Ίβιτς), Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ (65' Λίνο), Τσουκαλάς (65' Αθανασιάδης), Έττο

Στον πάγκο: Γιακουμής, Κουτσιανικούλης, Σαβίνι, Αρίας

Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Πέρτζελ, Ρίος, Νικουλάε, Καρντόσο (30' Ντικρόκ), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ντιε, Ονουάτσι (91' Σιόντης), Αμπντούν

Στον πάγκο: Βαγέχο, Περεϊρίνια, Ογκμπέτσε, Θεοδωρέλλης, Γιάννου

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Γκαγκάς (Λάρισας), Τρύφων (Δράμας)
Γήπεδο: «Τούμπα»

Αστέρας Τρίπολης- Πανσερραϊκός¨1-0

Σημαντική νίκη πήρε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Πανσερραϊκό με το σκορ να στάματα στο φτωχό 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 19’, μιας και ο Ροτζέριο ευστόχησε στο πέναλτι που υπέπεσε ο Άμο.

Στο 77' ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε πέναλτι σ' ένα μαρκάρισμα του Καρέρα στον Λεοζίνιο, ο «παθών» ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Αναστασόπουλος απέκρουσε και κράτησε τη νίκη «χρυσάφι» για την ομάδα του.

Πανσερραϊκός (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Φερνάντεζ, Αλβάρεζ, Άμο, Γεωργιάδης (53' Σουμπίνιο), Παπάζογλου, Κις (70' Τριανταφύλλου), Μαγουενέ (61' Ανάκογλου), Μπέλιτς, Νταλέ, Λεοζίνιο, Πάρκερ

Στον πάγκο οι: Ράντναμ, Κέρλα, Σίντιτς, Κάστρο

Αστ. Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα (88' Τσαμπούρης), Ροτζέριο (74' Κερ), Αρσενίεβιτς (64' Ουντότζι), Παπάζογλου

Στον πάγκο οι: Ντεγκρά, Φορτούνης, Φρανκού, Ορόθκο

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Γούκος (Ηπείρου), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
ς το τελευταίο δεκάλεπτο κύλησε μέσα σε μικροεντάσεις και χωρίς να αλλάξει κάτι.

Λάρισα-Άρης 2-2

Λάρισα και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι τελικά 2-2 στο «AEL FC ARENA» σ’ ένα συγκλονιστικό ματς και έχασαν έδαφος στη βαθμολογία, ο μεν Άρης για την είσοδο στα πλέι οφ και η δε Λάρισα για την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα. Οι Κουζέν και Ρομέου (94’) πέτυχαν τα τέρματα για τους γηπεδούχους, Περέιρα και Μπομπαντίγια (89’) οι σκόρερ του Άρη. Έξι βαθμούς μακριά από τη σωτηρία έμεινε η ΑΕΛ και πέντε από τα πλέι οφ ο Άρης.

Λάρισα (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Μελλίσης (79' Ρέντζας), Βενετίδης, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι (32΄Ιγκλέσιας), Μετίν (72΄Κούλιτς), Πανκράτ, Ρομέου, Τσιμπάμπα

Στον πάγκο: Αμπάρης, Ρέντζας, Κολοβέτσιος, Πλιάγκας, Κόζακ

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Νέτο (62΄Κασναφέρης), Τσέζαρεκ, Φατί, Μίσελ, Μενδρινός (80' Καστίγιο), Παπαζαχαρίας, Μπομπαντίγια, Λαζαρίδης, Περέιρα (90' Πρίττας), Βαγγέλη

Στον πάγκο: Μπαρέρο, Οριόλ, Τόχα, Πρίττας, Καστίγιο, Σάκατα

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών)

Γήπεδο: AEL FC ARENA

Πηγή: Sportsview.gr

Γιώργος Βαρβιτσιώτης