Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η "Μπάρτσα" έριξε στο "καναβάτσο" και τον Αίαντα


Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η Κόρινθος πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Αίαντα Σαλαμίνας με 1-0 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Στο 14ο λεπτό απο απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαντά έγινε το 1 - 0 που ήταν και το τελικό σκορ. Με μία καταπληκτική εκτέλεση, ο παίκτης της "Μπάρτσα" έστειλε την μπάλα σε ένα σημείο που μόνο οι αράχνες βρίσκονται εκεί για να πλέξουν τον ιστό τους. Ο τερματοφύλακας του Αίαντα όσο ....."Πονηρός" και να ήταν δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με την μπάλα να καταλήγει στο "παραθυράκι" της εστίας του.

Η ομάδα της Σαλαμίνας πίεσε προς το τέλος αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει πρόβλημα στην άμυνα της ομάδας του Ισθμού.

Πλέον η Κόρινθος θα προετοιμαστεί για τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Ψαχνά και Πλατανιά που είναι συνεχόμενα και θα κρίνουν πολλά.

Περίπου 1000 φίλοι της Κορίνθου βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους και 20 των φιλοξενούμενων.Ένταση στο τέλος ανάμεσα σε φιλάθλους της "Μπάρτσα" και ανθρώπους του Αίαντα, χωρίς ωστόσο να ξεφύγει η κατάσταση με τα πνεύματα να ηρεμούν γρήγορα.

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Μπιτσάκος, Μαντάς (Παππάς Σ. 52' Λ.ΤΡ.), Παπαευθυμίου, Ψυχογιόπουλος, Νικολάου, Ντόμας, Μαρίνος (73' Αράπογλου), Παυλίδης, Τσουλάκος, Καφαντάρης (Ζάρκος 91').
Αίαντας Σαλαμίνας: Πονηρός, Τσερλέλης, Σιδέρης, Μακρόπουλος, Λαζαρίδης, Θέος (72' Tolimir), Σιδέρης (61' Τσίτσι), Νταϊφώτης, Λίτσης, NESCIOR, Kαραχάλιος.

Κίτρινες: Καφαντάρης, Λίτσης, Μαρίνος, Τσερλέλης,Παππάς Σπύρος.
Κόκκινη: Νταϊφώτης (2η κίτρινη)

Επιμέλεια: Γιώργος Βαρβιτσιώτης
e-mail:giorgos-metallica@hotmail.com