Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Κατά της διαιτησίας ο Άρης Αρχαίας Κορίνθου


Ανάμεσα στις πολλές ομάδες που συνεχώς κάνουν παράπονα για την διαιτησία είναι πλέον και ο Άρης Αρχαίας Κορίνθου. Η ομάδα του Νομού Κορινθίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως έχει αδικιθεί πολλές φορές στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθούμε για μεροληπτική συμπεριφορά των Διαιτητών της Ένωσης Κορινθίας ύστερα από τους τελευταίους αγώνες που έχει δώσει η ομάδα μας, οι οποίοι επανειλημμένα μας έχουν αδικήσει στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Παρακαλούμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα όσο ακόμα είναι νωρίς, να σταματήσουν ενέργειες που δημιουργούν την αίσθηση ότι το πρωτάθλημα δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις και δεν κερδίζει στο γήπεδο αυτός που πραγματικά το αξίζει, αλλιώς να αποχωρήσουμε από τώρα ώστε να μην χρειαστεί να μας ρίξετε εσείς στη Γ κατηγορία. Θα το έχουμε κάνει από μόνοι μας.
2. Παρακαλούμε λοιπόν, για την παρέμβασή σας στη δίκαιη διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος ώστε να μην δημιουργούνται υπόνοιες ότι όλα είναι προκαθορισμένα και προαποφασισμένα, πράγμα το οποίο δεν θέλουμε ποτέ να πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβαίνει και δεδομένου ότι πιστεύουμε ακράδαντα στον συγκρητισμό.
3. Πλέον παρατηρείται στα γήπεδα του νομού μας να αυξάνονται αυτά τα κρούσματα λόγω μη σωστής παιδείας των Διαιτητών που τους καλύπτει πλήρως ο νόμος, αλλά με την εξουσία που έχουν στα χέρια τους δεν συμπεριφέρονται ορθά στο υπόλοιπο κοινό (ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοικήσεις που μοχθούν τόσα χρόνια με το υστέρημα τους ώστε να προχωράει το ποδόσφαιρο στο τόπο μας).
4. Ο Π.Α.Σ. ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ είναι από τους ιστορικούς συλλόγους στο Νομό μας και έχει ταχθεί κατά της βίας στα γήπεδα και το αποδεικνύει έμπρακτα καθημερινώς.
5. Πιστεύουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε μετά την θετική παρέμβασή σας για το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Με Σεβασμό,
Εκ του ΔΣ.

Επιμέλεια: Γιώργος Βαρβιτσιώτης
e-mail:giorgos-metallica@hotmail.com