Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Έμειναν στα λόγια!


Στις πράξεις διαμαρτυρίας έμεινε ο Παναθηναϊκός αφού μέσα στο γήπεδο έμεινε άπραγος με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να αποσπάσει την ισοπαλία και να του μείνει μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί αν κάποιος δικαιούταν την νίκη αυτός ήταν ο Ατρόμητος.

Ο Πάο μπήκε δυνατά αλλά το Αστέρι ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ με τον Μπρίτο στο 32ʼ. Ο Βραζιλιανός βγήκε στην πλάτη της άμυνας και κρέμασε τον Τζόρβα κάνοντας το 0-1.

Στο άμεσος επόμενο λεπτό ο Γκοβού έπειτα από λάθος του Ολιβέιρα πλάσαρε σωστά των Μιχαηλίδη κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να έχει τον έλεγχο και να χάνει δυο καλές στιγμές που μπορούσαν να του δώσουν την νίκη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Σεϊταρίδης, Σιμάο, Καραγκούνης (78΄ Καραγκούνης), Κατσουράνης, Νίνης (73' Μαρίνος), Γκοβού (84΄Πετρόπουλος), Σισέ

Στον πάγκο έμειναν οι: Κοτσόλης, Ιωαννίδης, Πλεσί, Μαρίνος,Μαυρίας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπρίτο (64' Καμαρά), Μπαζίνσκι, Σκόνδρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Ολιβέιρα, Τάτος (84΄ Μελισσάς), Καραγκούνης (69' Καραλής), Σαγκανόφσκι

Στον πάγκο έμειναν οι: Ιτάνζ, Αναστασάκος, Αθανασίου, Δάρλας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μπιτσίδης (Θράκης)


ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ



Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου 1-3

Σαν οδοστρωτήρας πέρασε από το νησί τον Φαιάκων ο Ολυμπιακός βόλου με σκορ 1-3. Σε ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος για αυτούς, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 3 γκολ.

Στο 4ʼ ο Σολάκης έπειτα από κόρνερ του Ουμπίντες με κεφαλιά έκανε το 0-1.Ο ίδιος παίκτης στο 23ʼ έπειτα από ωραίο συνδυασμό Μόνχε και Μπρέσκα κάνει το 0-2.Το 0-3 έγινε στο 27 από τον Μπρέσκα με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.Το μόνο που κατάφερε η Κέρκυρα ήταν να μύωση με κεφαλιά του Καλαντζή στο 50ʼΜε αυτό τον τρόπο το ντεμπούτο του Μάκη Κατσαβάκη κρίνετε επιτυχημένο.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Γκουστάβο, Στολτίδης, Καλαντζής, Φλαβίνιο (73΄Τσίγκας), Ρίκκα (46΄Γιάντσης), Γραμμόζης, Μαζνόφ

Στον πάγκο: Σιαράβας, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Μακρής

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Ζαραδούκας Μητρόπουλος, Καπετάνος, Ουμπίντες, Μπρέσκα (55΄Ρόκας), Μόνχε (80' Ακόστα), Σολάκης (67΄Μαρτίν)

Στον πάγκο: Ρόκα, Νέμεθ, Γκότοβος, Μπερτόλντι



Ηρακλής-Ξάνθη 1-1

Μόλις στο 3ʼ ο Καζάκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στην απέναντι γωνιά για την Ξάνθη. Με το προβάδισμα πλέον στα πόδια τους οι Ακρίτες κλειστήκαν πίσω για να κρατήσουν στο σκορ.

Με τον Γκσπούρνινγκ σε μεγάλη μέρα τα κατάφερναν καλά μέχρι το 58ʼ οπού ο Φλίσκας άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ο Ηρακλής πίεσε περισσότερο μετά την αποβολή και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ντάνι στο 93ʼ. Ο Πορτογάλος έδωσε ένα πολύ σημαντικο βαθμό στον Γηραιό ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε αγώνας.

Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής (70' Καϊτά), Χοσέμι, Αραμπατζής (64' Μαχοπ), Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (81' Ρόμπλες), Γκαρσία, Μάρα, Ζερκά, Επαλέ

Στον πάγκο: Μπαντής, Κανακούδης, Στάμου, Βουτσιάς,

SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Αντεφέμι (58' Βάλλας), Πίντο, Κωστούλας, Μπόατενγκ, Πόι, Καζάκης, Φλίσκας, Στιούαρτ, Κατόνγκο (64' Κιντάνα)

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Σουάνης, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Αργυρός (Αθηνών)

Γήπεδο: «Καυτανζόγλειο».


Γιώργος Βαρβιτσιώτης