Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Κοιτάζει μπροστά και βλέπει "ελληνικά"!


Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζει πολύ καλά οτι για να "χτίσει" μια ομάδα από την αρχή πρέπει να πρώτα να "γκρεμίσει" κάποια κομμάτια της, πράγμα απ' οτι φαίνεται θα γίνει. Ήδη έκανε γνωστό στους παίκτες της ΑΕΚ οτι στην ομάδα θα παραμείνουν μόνο όσοι είναι ικανοί να σηκώσουν το "βάρος της φανέλας".

Ο Ανδαλουσιανος γνωρίζει ακόμα οτι τα οικονομικά του "Δικεφάλου" είναι περιορισμένα και δεν σκέφτεται "ακριβά". Θα αναλύσει το ενδεχόμενο να συνεχίσουν και την νέα σαιζόν οι Μίτσελ και Μπαχα και μετά θα κάνει κινήσεις που κυρίως θα έχουν ελληνικό "περιεχόμενο".

Ο Χιμένεθ έχει τρεις παίκτες στο μυαλό του που νομίζει οτι θα μπορέσουν να σηκώσουν το "βάρος" της φανέλας της ΑΕΚ. Έχει καταλήξει στον Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού, τον Κώστα Φορτούνη του Αστέρα Τρίπολης, τον Δημήτρη Σιόβα του Πανιωνίου και τον Στέλιο Μαλεζά του ΠΑΟΚ. Αν μπορούσε να είχε και τον Απόστολο Βέλλιο τότε θα μιλάγαμε για μια ελληνική ομάδα η οποία θα ήταν βασικός διεκδικητής του τίτλου, αλλα δυστυχώς για την "Ένωση", ο νεαρός επιθετικός πήγε στην Έβερτον ( ευτυχώς για τον ίδιο).

Αν καταφέρει και φέρει κάποιους από αυτούς στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ θα μπορέσει να ξεκινήσει το "χτίσιμο" το οποίο βέβαια θα έχει και ελληνικό στοιχείο, πράγμα πολύ σημαντικό.

Γιώργος Βαρβιτσιώτης