Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ένσταση ο Μαρινάκης


Και τώρα ένσταση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι έτοιμη να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση, έτσι ώστε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου να μην απολογηθεί. Την ίδια ώρα, ο διεθνής Έλληνας άσος, Βασίλης Τοροσίδης χαρακτηρίζει «αστειότητες» τα όσα γράφονται περί φυγής του από τους «ερυθρολεύκους», με αφορμή την επίθεση που έγινε στο σπίτι του από αγνώστους.

Έτοιμοι να καταθέσουν ένσταση είναι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, έτσι ώστε ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης να μην πάει για να απολογηθεί για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και βασίζονται στο γεγονός ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας παρέπεμψε την υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και όχι σε εκείνη της Σούπερ Λίγκας, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για παιχνίδι πρωταθλήματος.

«Στα δικαστήρια δεν δικάζουν με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά με βάση τα πραγματικά γεγονότα και τα αληθινά περιστατικά», αναφέρουν στον Ολυμπιακό, που απάντησαν και στην χθεσινή ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και στους ισχυρισμούς περί χειροδικίας.

Και απαντάνε πως κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε κατά την διαδικασία ενώ όσον αφορά στις μολότοφ και στους τραμπουκισμούς από τον Ολυμπιακό λένε πως τίποτα από όλα αυτά δεν υπάρχει στο κατηγορητήριο.

«Κανένα τέτοιο θέμα»

Εν τω μεταξύ, ο Βασίλης Τοροσίδης, που τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές, αναφέρθηκε στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που τον θέλει να ψάχνεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό μετά την επίθεση που έκαναν άγνωστοι στο σπίτι του. «Αυτά είναι αστειότητες, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο διεθνής Έλληνας άσος.

Ο «Τόρο» είχε πάρει τέσσερις μέρες άδεια από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ήταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ξάνθη, ωστόσο σήμερα θα είναι στου Ρέντη για να προπονηθεί με την ομάδα του.

Οι πρώτες σκέψεις του Βαλβέρδε

Στο αγωνιστικό κομμάτι, διαφορετική θα είναι η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέναντι στον Πανιώνιο, σε σχέση με αυτήν που αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρώτα από όλα ο «τσινγκούρι» θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Τοροσίδη με τον Γιάννη Μανιάτη. Ο Βάσκος τεχνικός σκέφτεται παράλληλα να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Όπως όλα δείχνουν, μέσα σε αυτούς είναι οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Ραούλ Μπράβο και Άλμπερτ Ριέρα, οι οποίοι χρειάζονται να πάρουν «ανάσες».

Πυγή: Sportsview.gr
Γιώργος Βαρβιτσιώτης