Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ακόμα κι έτσι, τον γουστ-ΑΡΗΣ!


Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Άρης στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" από την Μάντσεστερ Σίτι για τον επαναληπτικό της φάσης των 32' του Γιουρόπα Λιγκ . Έτσι η Ευρωπαϊκή του πορεία για φέτος σταμάτησε στην Αγγλία.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε εφιαλτικά. Η ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου αιφνιδιάστηκε στα πρώτα λεπτά και μέχρι το 11’ ήταν πίσω με δύο γκολ. «Δράστης» σε όλα τα γκολ ο Έντιν Τζέκο (7’ και 11’). Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς, κατάφεραν κατά διαστήματα να πλησιάσουν την αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Παράλληλα δέχτηκαν και τρίτο τέρμα, έπειτα από κόντρα στο σουτ του Γιάγια Τουρέ (75’). Οι Άγγλοι είχαν και δοκάρι στο 65’, στο δυνατό σου του Μάριο Μπαλοτέλι.

Μάντσεστερ Σίτι (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Κολάροφ, Μπόατενγκ, Λέσκοτ, Κομπανί (35' λ. τρ. Ζαμπαλέτα), Γιάγια Τουρέ, Μπάρι, Σίλβα (80' Ράιτ-Φίλιπς), Τζέκο, Μπαλοτέλι, Τέβες (80' Βιεϊρά).

Στον πάγκο έμειναν οι: Τέιλορ, Τζο, Κόλο Τουρέ, Γουαμπαρά.

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Μίσελ, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Πρίττας, Φατί, τόχα, Σακάτα (46' Μενδρινός), Νέτο (81' Καζναφέρης), Μπομπαντίγια (61' Κόκε).

Στον πάγκο έμειναν οι: Χουάνμα, Οριόλ, Τσέζαρεκ.

Διαιτητής: Πάβελ Κράλοβετς (Τσεχία)
Γήπεδο: “City of Manchester Stadium

Γιώργος Βαρβιτσιώτης