Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

"Βόμβα" στον Παννεμεατικό!


Ακέφαλος έμεινε ο Παννεμεατικός μετά την παραίτηση του Γιάννη Βαφειάδη από τον προεδρικό θώκο.

Αφού βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, ανακοίνωσε πως δεν είναι πλέον πρόεδρος της ομάδας και όσον αφορά τους λόγους της αποχώρησής του, ανέφερε χαρακτηριστικά μια φράση, την οποία είχε χρησιμοποιήσει και ο πρώην Δήμαρχος της Νεμέας Κώστας Καλαντζής, λέγοντας: «Όταν το λιοντάρι, προκλήθηκε από το γουρούνι να παλέψουν στη λάσπη, αυτό αποσύρθηκε», χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο, περαιτέρω. Ευχαρίστησε παίκτες και γενικότερα όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και αποχώρησε.

Την Τρίτη το βράδυ, εστάλη μια επιστολή προς τον πρόεδρο, από 4 μέλη του συμβουλίου, τα οποία τόνιζαν πως παραιτούνταν, γιατί δεν γνώριζαν πως γίνεται η οικονομική διαχείριση της ομάδας, τους τελευταίους μήνες και ζητούσαν την αντικατάστασή τους, από άλλα άτομα στο συμβούλιο.

Φυσικά παρελθόν αποτελεί και ο τεχνικός Πέτρος Κωνσταντινίδης, καθώς για λόγους ηθικής ακολούθησε τον κ. Βαφειάδη, αφού αυτός ήταν που τον έφερε και τον στήριξε στην ομάδα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το τι εξέλιξη και τη πορεία θα έχει ο Παννεμεατικός, με τους παίκτες να τονίζουν πως κανείς τους δεν αποχωρεί, τουλάχιστον προς το παρόν.

Το σίγουρο είναι, ότι θα υπάρξει γενική συνέλευση στην οποία θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του συλλόγου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες προετοιμάζονται, όσο μπορούν για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου, αφού ο Παννεμεατικός είναι τιμωρημένος.

Επιμέλεια: Γιώργος Βαρβιτσιώτης

e-mail:giorgos0-metallica@hotmail.com