Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ισόπαλη η Κόρινθος στο Αίγιο


Για 14ο παιχνίδι αήττητη παρέμεινε η Κόρινθος αφού στο Αίγιο έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Παναιγιάλειο για την 2οη αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 15', όταν ο Χρυσάφης σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Η Κόρινθος από εκείνο το σημείο και μετά ισορρόπησε, ένα λεπτό αργότερα έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Λίτσος έδιωξε πάνω στη γραμμή την προβολή του Μαρίνου. Στο 31' ο Δημητριάδης έφυγε μόνος του απέναντι στον Ανδρούτσο, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έσωσε την ομάδα του. Στο 89' αποβλήθημε με απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό χτύπημα πάνω στον Στάικο ο Φραγκάκης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στ. Αιγίου)

Παναιγιάλειος (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ανδρούτσος, Γκοτσούλιας, Κοροβέσης, Λίτσος, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Σιώκος (75' Πελέκης), Στάϊκος, Σκαρτσίλας (45' Γραμματικόπουλος), Χρυσάφης, Χαϊκάλης.

Κόρινθος (Νίκος Κουρμπανάς): Αρχοντάκης, Φραγκάκης, Φίλης (68' Μαντάς), Σπυρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Νικολάου, Ντόμας (76' Παπαευθυμίου), Μπιτσάκος, Μαρίνος (55' Τσουλάκος), Παυλίδης, Δημητριάδης.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Φωτόπουλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αργυρόπουλος - Ψυχογιόπουλος, Μπιτσάκος, Μαντάς, Παπαευθυμίου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Φραγκάκης (89')

Επιμέλεια: Γιώργος Βαρβιτσιώτης

e-mail:giorgos-metallica@hotmail.com