Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ήττα για τον ΑΟΛ από τον Πόρο


Στο ματς της ημέρας ίσως ο ΑΟΛ γνώρισε την ήττα με το βαρύ 5-3 από τον Πόρο στο Λουτράκι. Στο 3' ο Κωνσταντής έκανε το 0-1 για να ισοφαρίσει στο 32' ο Μίμης Χρυσαφίδης με πέναλτι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Νεόφυτος έγραψε το 1-2 και λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Σαμαράς το 1-3. Ο Ξύδης με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους διαμόρφωσε το 1-4 για να ακολουθήσουν δυο γκολ από τους γηπεδούχους που μείωσαν σε 4-3 με τους Χρυσαφίδη (76') και Αντωνίου (81'). Ο Σταύρου τρία λεπτά πριν από το λήξη διαμόρφωσε το τελικό 3-5. Παρά την ήττα και το άτυχο αποτέλεσμα, ο ΑΟΛ διατηρεί ακόμη τις ελπίδες του για παραμονή και θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλους.

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Παναγιωτόπουλος (46' Μπουρνάζος), Χατζηνικολής, Καρμίρης (46' Μαράκης), Βουτσινάς, Ζούπας, Τσάτσος, Αντωνίου, Νάστος, Χρυδαφίδης, Αποστολάκης, Τσουμάνης (65' Καραχάλιος)
ΠΟΡΟΣ: Γεωργούσης, Παπαδόπιουλος, Καπετάν Κωνσταντής, Γιαννής, Σαμαράς (67' Δρούγκας), Κιοσσές, Ξύδης, Σοφός, Νεόφυτος (55' λ. Τρ. Δήμας), Γκολέμης (44' λ. Τρ. Σταύρου), Στάχης

Επιμέλεια: Γιώργος Βαρβιτσιώτης
e-mail:giorgos-metallica@hotmail.com