Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ντέρμπι με τα "όλα του" στο Θώδειο!


Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του και κυρίως είχε τον αγγλικό όρο( δυο ομάδες από την Κορινθία). Είχε πάθος, ένταση , σκληρά μαρκαρίσματα, γκολ και προκαλούσε ανάμεικτα συναισθήματα. Ο λόγος για το ΑΟΛ-Πέλοπας , ένα ματς το οποίο κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι με 2-1.

Το ματς

Το παιχνίδι πήρε φωτιά στο 19ο λεπτό με τον Μαυρέλη να κάνει το τραγικό λάθος στην άμυνα και Μπαλτζή να κλέβει και να βγαίνει απέναντι από τον Βουρνάζο. Ο τερματοφύλακας των «οράνιε» τον ανατρέπει και αντικρίζει την κόκκινη κάρτα. Η απόφαση του διαιτητή της συνάντησης προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Όχι τόσο για την ανατροπή αλλά για την αποβολή του Βουρνάζου. Ο Βουτσινάς είχε προλάβει να καλύψει το τέρμα του αλλά ο διαιτητής θεώρησε τη θέση του Μπαλτζή ως προφανή θέση για γκολ.

Τη θέση του Βουρνάζου κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Παναγιωτόπουλος ο οποίος απέκρουσε την εκτέλεση του Βράκα.
Στο 24ο λεπτό από βαθιά μπαλιά ο Μπαλτζής που θα προλάβει την έξοδο του Παναγιωτόπουλου έκανε το 0-1.
Επειδή όμως ο σκόρερ αποφάσισε να πανηγυρίσει άσεμνα το γκολ και επειδή σε κοκορομαχία εκείνης της στιγμής έσκισε την φανέλα του Μίμη Χρυσαφίδη αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Έπειτα από πεντάλεπτη διακοπή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και λίγο αργότερα στο 41ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Παινέση ο Χρυσαφίδης θα πιάσει τη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά αλλά ο Γκίζας με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ. Στο 74ο λεπτό μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Αποστολάκη η μπάλα θα καταλήξει στον Μαυρέλη που απέναντι από τον Γκίζα θα πλασάρει ψύχραιμα για το 1-1.

Τίποτα δεν είχε τελειώσει όμως και στο 94ο λεπτό ενώ ο ΑΟΛ είχε 9 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο (τραυματισμός σοβαρός του Τσούμπα), ο Μιχαλόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Παναγιωτόπουλος δεν κατάφερε με γροθιές να απομακρύνει τη μπάλα και ο Δ. Στασινόπουλος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Νίκη γοήτρου για τον Πέλοπα και στον αντίποδα ήρθε μια απρόσμενη ίσως ήττα η οποία φαίνεται ότι κατέστρεψε τις ελπίδες που είχε ο ΑΟΛ για παραμονή στον 7ο ομίλο της Δ' Εθνκής.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟΛ: Βουρνάζος (Παναγιωτόπουλος 21'),Χατζηνικολής,Βουτσινάς,Αντωνίου,Παινέσης (Τσατσόπουλος 61'),Μαυρέλης,Αποστολάκης,Νάστος,Τσούμπας,Τσουμάνης (Γεώργας 56'),Χρυσαφίδης.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Γκίζας, Βράκας, Ροθώνης, Στασινόπουλος Δ.,Αντωνόπουλος, Παπαδημητρίου, Στασινόπουλος Λ., Μιχαλόπουλος, Μπαλτζής, Λίλιος, Χουσελάς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΟΡΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ 1-2
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-0
ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ 3-0
ΘΗΒΑ - ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ 1-0
Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 1-2
ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-0
ΛΟΥΚΙΣΙΑ - ΔΗΛΕΣΙ 5-0
ΒΡΑΣΙΕΣ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 2-0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7ου ΟΜΙΛΟΥ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ

ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ

1.ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ 51
2.ΘΗΒΑ 49
3.ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ 45
4.ΠΟΡΟΣ 32
5.ΛΟΥΚΙΣΙΑ 30
6.ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 30
7.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 30
8.ΒΡΑΣΙΕΣ 29
9.ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ 28
10.ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 26
11.ΚΡΑΝΙΔΙ 23
12.ΑΟΛ 23
13.ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 20
14.ΠΕΛΟΠΑΣ 18
15.ΔΗΛΕΣΙ 18
16.ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ 16
17.ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 13

Επιμέλεια: Γιώργος Βαρβιτσιώτης