Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Πέρασε από την Τούμπα!


Την «ανάσα» του Παναθηναϊκού θα αισθάνεται μέχρι νεοτέρας ο πρωτοπόρος της Σούπερ Λιγκ, Ολυμπιακός, αφού οι «πράσινοι» απέδειξαν και στην Τούμπα πως δεν είναι διατεθειμένοι να «χαρίσουν» τον τίτλο και συνεχίζουν τη δική τους αντεπίθεση.

Ο άριστα στημένος και πολύ καλά διαβασμένος Παναθηναϊκός, πέρασε από μια εκ των πιο καυτών γηπέδων στην Ελλάδα, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Σωτήρη Νίνη, που χάρισε στο «τριφύλλι» τους τρεις βαθμούς και το διατήρησε στο -7 από τους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα άντεξε στην «πολιορκία» των γηπεδούχων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Νίκου Σπυρόπουλου στο φινάλε του πρώτου μέρους και πήρε αντρίκειο «τρίποντο».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Χάβος):
Χαλκιάς, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (82' Αρίας), Σνάουτσνερ (46' Μουσλίμοβιτς), Τσουκαλάς (60' Αθανασιάδης), Έτο.

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Ελ Ζαρ, Μαλεζάς, Σαβίνι

ΠΑΟ (Φερέιρα): Τζόρβας, Μαρίνος, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (90’+2’ Σιμάο), Ζιλμπέρτο, Νίνης (68' Καραγκούνης), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού (45' Ιωαννίδης).

Στον πάγκο: Καπίνος, Πλεσί, Δημούτσος, Σιμάο, Πετρόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

Πηγή: sday.gr

Επιμέλεια: Γιώργος Βαρβιτσιώτης
e-mail:giorgos-metallica@hotmail.com