Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Η ανακοίνωση των Locos Amarillos


Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΥ, LOCOS AMARILLOS στην οποία συγχέρει την ομάδα για την πολύ καλή της πορεία και για την προσπάθεια που καταβάλει για την άνοδο στην Α1 ανδρών.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΥ LOCOS AMARILLOS θέλει να συγχαρεί την ομάδα που στηρίζει και αγαπάει για την ως τώρα πορεία που έχει κάνει και την κατατάσσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κάνοντας περιφανούς τόσο εμάς όσο και την τοπική κοινωνία της Κορίνθιας.
Επίσης θέλει να πάρει θέση στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε η ομάδα του Φοίνικα στον αγώνα με την ομάδα της Παναχαϊκής και ιδιαίτερα στο σημείο που αναφέρει ότι στο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό αδικήθηκε παράφορα.
Θα θέλαμε να μας πείτε που ακριβώς αδικήθηκε η νησιωτική ομάδα διότι θα θεωρήσουμε την ανακοίνωση ανακριβή, άτοπη και άκρως προσβλητική.
Επίσης χαιρόμαστε πολύ για αυτούς που ασχολούνται και ακλουθούν την ομάδα του νησιού και μιλούν για φιλοξενία για το ευ αγωνίζεστε και το αθλητικό ιδεώδες που τους διακατέχει.
Απλώς αναρωτιόμαστε που ακριβώς τα ανέφερε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Παλιοπορτας μετά το τέλος του αγώνα Φοίνικας Σύρου - Παμβοχαϊκός.
Εκεί που είπε ότι θα θέλουμε deapon για τους πονοκεφάλους;
Μήπως όταν χαρακτήρισε την ομάδα της Αμαλιάδας αστεία για αυτόν;
Η μήπως εκεί που έλεγε καλύτερα να μην έρχονται οι ομάδες να αγωνίζονται στην Σύρο?
Έτσι εννοείτε εσείς το αθλητικό ιδεώδες;
Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να ισοπεδώνεται τα πάντα;
Τέλος δεν είμαστε εμείς που θα σας κάνουμε μαθήματα ήθους και σεβασμού.
Σεβόμαστε την ομάδα σας κάτι που επιθυμούμε να κάνετε από εδώ και στο εξής και για την δική μας ομάδα..


Με εκτίμηση,
LOCOS AMARILLOS


ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

Επιμέλεια: Γιώργος Βαρβιτσιώτης
e-mail: giorgos-metallica@hotmail.com