Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

"Σας καλώ και σας χαιρετώ"!


Συνεχίζει να επιμένει στην αρχική του απόφαση ο Τζιμπρίλ Σισέ να φύγει από την Ελλάδα σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε μετά τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.Παράλληλα, ζήτησε την στήριξη του κόσμου για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

Ο Σισέ ρωτήθηκε για όσα είχε πει μετά το ντέρμπι του Καραϊσκάκη και για το αν θα φύγει από την Ελλάδα λέγοντας:«Ήμουν πολύ απογοητευμένος μετά τον αγώνα και δήλωσα ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσα να μείνω. Υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια μέχρι το τέλος και πρέπει να δώσουμε την μάχη μας, αλλά από εκεί και πέρα, δεν έχει αλλάξει κάτι σε όσα έχω δηλώσει για το εάν θα μείνω ή θα φύγω. Στο Καραϊσκάκης, δώσαμε την μάχη μας, αλλά δεν μας άφησαν να κερδίσουμε. Όλοι είδατε τι έγινε».

Επίσης έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο: «Κατανοώ την απογοήτευση του κόσμου, διότι και εμείς είμαστε απογοητευμένοι. Όμως, κάνω κλήση στην λογική και στην καλή τους πρόθεση, αλλά και στην αγάπη που έχουν για την ομάδα. Σαν αρχηγός ζητάω ηρεμία και να μην αντιδράσουν αύριο. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η ποινή. Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που έχουν τις γνώσεις και τις ικανότητες να επιλύσουν τα προβλήματα. Ας τους αφήσουμε να το κάνουν, να κάνουν την δουλειά τους και εμάς, ας μας αφήσουν να παίξουμε μπάλα. Τους καλώ να έρθουν στον αγώνα και να χαρούν την ομορφιά του ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι όλα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, είναι απαράδεκτα, αλλά ας τα αφήσουν αυτά, να έρθουν να μας υποστηρίξουν και εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Γιώργος Βαρβιτσιώτης