Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

"Έσπασε" την κατάρα!


"Τεράστια" εκτός έδρας νίκη πήρε ο Ολυμπιακός επί του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με 2-1 "σπαζοντας" την κατάρα που κρατούσε για τέσσερα χρόνια.

Ο Ντάρσι Νέτο ήταν αυτός που προσπάθησε και "χτύπησε" την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, δίνοντας στους γηπεδούχους το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ωστόσο, ο Τζεμπούρ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου έφερε το ματς στα ίσια. Η ανατροπή για τους πρωτοπόρους της Σούπερ Λίγκας, ολοκληρώθηκε με το πανέμορφο γκολ του Νταβίντ Φουστέρ, στο 75ο λεπτό.

Το «τρίποντο» και περισσότερο με τον τρόπο που κατακτήθηκε από τον Ολυμπιακό, του δίνει τη δυνατότητα να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα, στο μεγάλο ντέρμπι, με την ψυχολογία στα ύψη και σε περίπτωση νίκης οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν φιέστα από πολύ νωρίς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Βανγκέλι, Φατί, Πρίττας (79' Τσέζαρεκ), Τόχα (86' Πορτίγια), Νέτο, Κόκε, Μπομπαντίγια (73' Καστίγιο).

Στον πάγκο: Χουάνμα, Οριόλ, Μενδρινός, Σακάτα.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μπράβο (82' Χολέμπας), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μανιάτης (72' Τοροσίδης), Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Ριέρα, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Μιραλάς (27' Ζαϊρί).

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Ντουντού, Ρόμενταλ, Πάντελιτς.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Επιμέλεια:Γιώργος Βαρβιτσιώτης
e-mail:giorgos-metallica@hotmail.com