Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπάρτσα!


Στην κορυφή του 1ου ομίλου, διατηρήθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική η Κόρινθος. Μπροστά σε περίπου 1.500 φίλους της, που γέμισαν σχεδόν το γήπεδο του Συνοικισμού, η ομάδα του Ισθμού παρουσίασε αρχικά ένα υποτονικό πρόσωπο μέχρι να περάσει αλλαγή ο Μπιτσάκoς. Ο νεαρός περιφερειακός επιθετικός της Κορίνθου έδωσε την ασίστ στον Δημητριάδη για το 1-0 και έντεκα λεπτά μετά σκόραρε ο ίδιος με «κεραυνό» έξω από την περιοχή.
Με την νίκη αυτή η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά απολαμβάνει την κορυφή ολομόναχη καθώς έφτασε τους 36 βαθμούς, έναν περίσσοτερο από τον δεύτερο Ηρακλή Ψαχνών.Πλέον τ
ο ματς με τον Παναιγιάλιο στο Αίγιο την Κυριακή είναι πολύ κρίσιμο για την συνέχεια και την υπόθεση τίτλος καθώς ακολουθούν και τα υπόλοιπα μεγάλα ντέρμπι.

Αξίζει να αναφέρουμε το όνομα του Γιώργου Τόγια, ο οποίος είναι προπονητής του Πανηλειακού και αντίκρυσε μετά από πολλά χρόνια την ομάδα που τον ανέδειξε, την Κόρινθο. Αγωνίστηκε από το 1979 έως το 1981 πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 64 αναμετρήσεις. Μετά πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Πειραιώς όπου αγωνίστηκε 6 χρόνια. Παρατσούκλι του ήταν το Βαν Τόγιας, κάτι που είχε σκεφτεί ο Αλκέτας Παναγούλιας για να δείξει πως και η ομάδα του είχε ανάλογο παίκτη σαν τον Βαν Μπάστεν.

Κόρινθος (Νίκος Κουρμπανάς): Αρχοντάκης, Φραγκάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Νικολάου, Ζάρκος (51' Μπιτσάκος), Ντόμας, Τσουλάκος (57' Μαρίνος, 76' λ.τρ. Μαντάς), Παυλίδης, Δημητριάδης.

Πανηλειακός (Γιώργος Τόγιας): Θεοδωρακόπουλος, Αντωνίου, Αντωνόπουλος (74' Σωτηρόπουλος), Κοτσώνης, Θωνιάτης, Δούλος, Μπράβος (74' Μπρης), Λαμπρογεώργος, Γεωργόπουλος (65' Αργυρόπουλος), Κολόκας, Τσουκαλάς.


Επιμέλεια: Γιώργος Βαρβιτσιώτης
e-mail:giorgos-metallica@hotmail.com