Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Παιχνίδια με ενδιαφέρον


Η εβδομάδα που πέρασε μας επιφύλασσε συναρπαστικά παιχνίδια για την φάση των 16’ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το εκτός έδρας γκολ στο «Ζερλάν» κρατάει «ζωντανή» την Ρεάλ Μαδρίτης μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Λιόν για την πρώτη αγωνιστική των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γκομίς ισοφάρισε στο 83’ το γκολ του Μπενζεμά από το 66ο λεπτό και αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς.


Η Τσέλσι «τελείωσε» την Κοπεγχάγη μέσα στο «Πάρκεν» και στην ουσία βρίσκεται και με τα δύο πόδια στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τη νίκη της με 2-0 μέσα στη Δανία.Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μπλε» ο Νίκολας Ανελκά, ο οποίος «χτύπησε» δύο φορές και έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του όσον αφορά την υπόθεση «πρόκριση».


Η Μπάγερν Μονάχου δεν ξέχασε την περσινή ήττα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε εκδίκηση νικώντας την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο με σκορ 1-0 και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.Σε ένα παιχνίδι που δεν επεφύλαξε πολλές συγκινήσεις (την κρατούσε για το τέλος) οι Βαυαροί εκμεταλλεύτηκαν το χλωμό πρόσωπο που παρουσιάζουν φέτος σε όλες τις διοργανώσεις οι «νερατζούρι» και έφυγαν με το σπουδαίο διπλό απο το «Τζουσέπε Μεάτσα».Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Μάριο Γκόμες.


Στην Γαλλία, Μαρσέιγ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 0-0 και τα πάντα είναι ανοιχτά εν όψει της ρεβάνς στην Αγγλία στο «Όλντ Τράφορντ». Το ματς δεν είχε να υποδείξει τίποτα το σημαντικό ποιοτικά κάτι που τελικά φαίνεται και από το σκορ. Τώρα η αγγλική ομάδα πρέπει να είναι πιο προσεκτική στο «Νησί» γιατί γ Μαρσέιγ μπορεί να της κάνει την ζημιά μέσα στο σπίτι της.

Γιώργος Βαρβιτσιώτης