Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

"Υπερβολικός ο Σισέ"!


Υπερβολική χαρακτηρίζεται από τον Ολυμπιακό η απόφαση του Τζιμπρίλ Σισέ να μηνύσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως όποια διαφορά υπάρχει θα πρέπει να επιλύεται εντός συνόρων και όχι η χώρα να εκτίθεται στο εξωτερικό.

Οι Πειραιώτες τονίζουν πως ορισμένα σημεία της μήνυσης του επιθετικού του Παναθηναϊκού προς των πρόεδρο του Ολυμπιακού δεν είναι αληθή επικαλούμενοι το βίντεο του αγώνα.

«Δηλαδή έπρεπε και ο Μιραλάς να κάνει μήνυση στον Ζαγοράκη που πήγε να χάσει το μάτι του στην Τούμπα και μάλιστα σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών; Έπρεπε να στείλει και φάκελο στην ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ; Και κάθε ποδοσφαιριστής να κάνει μήνυση στον πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας; Έπρεπε εμείς πέρυσι να στείλουμε φάκελο στη ΦΙΦΑ για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ όταν έφτασε η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό; Τα προβλήματα πρέπει να λύνονται εδώ, στο εσωτερικό και όχι να εκθέτουμε τη χώρα διεθνώς. Υπάρχουν προβλήματα και είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι. Κι αυτό λέει και ο Μαρινάκης. Να κάτσουμε όλοι μαζί και να βρούμε λύσεις» λεγόταν από την πλευρά της ομάδας.

Γιώργος Βαρβιτσιώτης