Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Νίκη για Άρη και Ηρακλή, ισοπαλία στην Τρίπολη


Ενδιαφέρουσα ήταν η πρώτη μέρα της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Νίκη για τον Ηρακλή με 2-1 στις Σέρρες κόντρα στον τοπικό Πανσερραϊκό. Με το ίδιο σκορ κέρδισε και ο Άρης την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ παίρνοντας "εκδίκηση" για την ντροπιαστική ήττα που είχε υποστεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Στην Τρίπολη, Αστέρας και Λάρισα τελείωσαν το ματς ισόπαλες 1-1.

Νίκη για τον Άρη με κορυφαίο τον Νέτο

Με κορυφαίο τον Ντάρσι Νέτο που πέτυχε δύο τέρματα, ο Αρης πήρε σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1. Οι «κίτρινοι» ήταν τέλεια διαβασμένοι κλείδωσαν τους «κιτρινόμαυρους» και πανηγύρισαν την τρίτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα! Αποκαρδιωτικοί οι γηπεδούχοι που δεν μπορούσαν να αλλάξουν δύο μπαλιές! Ο Μπλάνκο είχε ισοφαρίσει προσωρινά. Αποβλήθηκε στο ντεμπούτο του ο Ματέος.

ΑΕΚ – Αρης 1-2
51’ Μπλάνκο / 29’, 75’ Νέτο

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αργυρίου, Μανωλάς, Ματέος, Νταντόμο, Γκερέιρο (46’ Ντιόπ), Μίτσελ (46’ Μπαχά), Μάκος (71’ Γκέντσογλου), Σκόκο, Μπερνς, Μπλάνκο.
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Γκιάρο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Νέτο, Τόχα, Φατί, Πορτίγια (62’ Πρίττας), Σακάτα (62’ Καστίγιο), Κόκε (81’ Τσέζαρεκ).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Του άλλαξε τα φώτα

Μετά από τέτοια “ροπαλιά”, σκοτάδι στις Σέρρες! Δεν ήταν μόνο τα φώτα του γηπέδου που έσβησαν στο 32΄ του αγώνα (35λεπτη διακοπή), αλλά και αυτά της Superleague για τον Πανσερραϊκό. Ο μεταμορφωμένος Ηρακλής του Γιώργου Παράσχου (πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο) νίκησε 2-1 τους “ερυθρόλευκους” κερδίζοντας παράλληλα μία σημαντική “μάχη” στον “πόλεμο” της αποφυγής του υποβιβασμού.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1-2
53΄ Λεοζίνιο – 15΄ Μαχόπ, 41΄πεν. Μάρα

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παπάζογλου, Άμο, Παντελιάδης (46΄ Μπέλιτς), Σίντιτς (56΄ Κις), Τριανταφύλλου, Λεοζίνιο, Πάρκερ, Γεωργιάδης, Νταλέ (72΄ Σουμπίνιο)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Κατσαμπής, Κατσικάς, Λίμα, Ντάνι, Πίτου Γκαρσία, Αραμπατζής, Μαχόπ (59΄ Παπαστεριανός), Μάρα (77΄ Επαλέ), Σολτάνι

Διαιτητής: Γ. Σταθόπουλος
Κίτρινες κάρτες: Σίντιτς, Τριανταφύλλου, Γεωργιάδης, Κις – Μαχόπ, Κατσικάς, Μάρα, Κυριαζής, Ντάνι, Αραμπατζής
Κόκκινες: -
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ισοπαλία που δεν βολεύει κανέναν

Ισοπαλία μαχαιριά τόσο για τον Αστέρα όσο και για την Λάρισα στην Τρίπολη. Το τελικό 1-1 δεν βολεύει κανέναν στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Διατηρήθηκε η παράδοση που θέλει τους Θεσσαλούς να μην χάνουν στην Αρκαδία, όμως η νίκη ήταν απαραίτητη.

Αστέρας Τρ. -Λάρισα 1-1
12΄ Καρέρα – 35΄ Ρομέου

Αστέρας Τρ.: Ντεγκρά, Φυτανίδης (83΄ Φρανκού), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Ουντότζι (59΄ Αρσενίεβιτς), Ροτζέριο (81΄ Φορτούνης), Παπάζογλου
Λάρισα: Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης, Κατσιαρός (61΄Ρέντζας), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (50΄ Κολοβέτσιος), Ρομέου, Αμπουμπακάρι, Σίμιτς (57΄ Πλιάγκας), Μετίν, Βενετίδης, Κουζέν
Διαιτητής: Μάνταλος
Κίτρινες κάρτες: Φυτανίδης, Μπαστία, Ουριμπάρι, Πουλίδο – Ταυλαρίδης, Αμπουμπακάρι

Επιμέλεια: Γιώργος Βαρβιτσιώτης
e-mail: giorgos-metallica@hotmail.com