Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ - Φενερμπαχτσέ 1-0

Το προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League πήρε ο ΠΑΟΚ, στη χθεσινή νίκη (1-0) επί της Φενερμπαχτσέ στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν καλά, έχασαν κλασικές ευκαιρίες και κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ένα… ημίχρονο στο «Σουκρού Σαράτσογλου», όπου χρειάζεται να δώσουν μάχη για να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν πάθος, συγκέντρωση, πειθαρχία και ήταν συγκεντρωμένοι στην τακτική τους. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά, πίεζε πολύ τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και έκανε τρεις ευκαιρίες, πετυχαίνοντας ένα γκολ και θεωρείται σημαντικό το γεγονός ότι κράτησε το μηδέν πίσω.

Το 1-0 είναι καλό αποτέλεσμα, όμως οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν - με χαρακτηριστικότερη εκείνη του Παπάζογλου στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου. Πλέον ο επαναληπτικός στην Τουρκία είναι πολύ κρίσιμος και εκεί οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη θα χρειαστεί να έχουν τεράστια θέληση για να πετύχουν τον στόχο τους.

Όσον αφορά τον επαναληπτικό με τη Φενέρ, ο 41χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Βίκτρο Βιτόλο και τον Βλάνταν Ιβιτς. Ο Ισπανός αποβλήθηκε στο χθεσινό ματς, ενώ ο Σέρβος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη στα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια του «Δικεφάλου του Βορρά» τη φετινή σεζόν.


Πηγή : sport-fm.gr