Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ξανά... Άγγλος ο Ματ!

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει το δυναμικό μπάσιμο της Μπέρμιγχαμ για την απόκτηση του Ματ Ντάρμπισιρ. Πιθανότατα μάλιστα θα μεταβεί την Παρασκευή στην χώρα του προκειμένου να τελειώσει τη μεταγραφή!

Οι «σχέσεις» τους κατά την πρώτη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Πειραιά δεν ήταν και οι καλύτερες. Ο Ισπανός τεχνικός δεν πίστεψε ποτέ στο ταλέντο του Άγγλου φορ και ο νεαρός επιθετικός από την πλευρά του είχε παρουσιαστεί αρκετές φορές δυσαρεστημένος με την αντιμετώπιση της οποίας τύγχανε από τον προπονητή του.

Ο Ματ Ντάρμπισιρ δεν κέρδισε την εκτίμηση του Βάσκου, ούτε μετά τα δύο τέρματα στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, γκολ τα οποία ήταν καταλυτικότατα για να έχει να λέει τώρα ο Βαλβέρδε ότι κέρδισε το «νταμπλ» στο πρώτο του πέρασμα.

Εδώ και λίγες μέρες οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν και πάλι. Τα δεδομένα που υπήρχαν από το παρελθόν φαίνεται πως δεν άλλαξαν. Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του «Specialist» από την Αγγλία, ο Ματ Ντάρμπισιρ βρίσκεται με το ένα πόδι στην επιστροφή του στο «νησί».

Όπως ενημερώθηκε η στήλη από έγκυρη πηγή από τη Μεγάλη Βρετανία, ο νεαρός διεθνής με την Ελπίδων των λιονταριών, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ομάδα της Αγγλίας, οι πληροφορίες λένε για Μπέρμιγχαμ, και ίσως και την Παρασκευή μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην πατρίδα του προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως τα έχει βρει με τους Άγγλους και αν τα βρει και ο παίκτης η μεταγραφή θα ανακοινωθεί εντός του Σαββατοκύριακου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που κρατάμε είναι ότι υπάρχουν επαφές τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ίδιου του παίκτη κατόπιν άδειας των ερυθρολεύκων με ομάδα της Αγγλίας (κατά 99% η Μπέρμιγχαμ) και πως οι πιθανότητες να μας κουνήσει μαντήλι άμεσα είναι πάρα πολλές.


Πηγή : Gazetta.gr