Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Έρχεται ο Μοϊσές Ουρτάδο στον Ολυμπιακό

Θέμα χρόνου θεωρείται η μεταγραφή του Μοϊσές Ουρτάδο στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι Πειραιώτες είχαν εκ νέου επαφή με τη διοίκηση της Εσπανιόλ, με την οποία φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη πρόταση των «ερυθρόλευκων» ήταν λίγο πιο πάνω από 1 εκατ. ευρώ (απορρίφθηκε), ενώ οι Καταλανοί ζητούν 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα είναι λίγο πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά του, ο καταλανικός σύλλογος αναμένεται να απαντήσει καταφατικά, εκτός αν ζητήσει περισσότερα χρήματα από τους Πειραιώτες.

Όσον αφορά τον παίκτη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον 29χρονο μεσοαμυντικό για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές 850-900.000 ευρώ. Η διοίκηση ανέφερε ότι εντός της ημέρας θα γνωρίζουμε πώς προχωράει η μεταγραφή.

Στην περίπτωση που «ναυαγήσει» η υπόθεση του Μοϊσές, στον Ολυμπιακό έχουν έτοιμη εναλλακτική λύση. Εκτός από τον Τζαβάντ Νεκουνάμ, οι Πειραιώτες έχουν στα υπ’ όψιν τους τον Άλβαρο Ρούμπιο. Ο 31χρονος χαφ αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε, αν και την περσινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς στη Βαγιαδολίδ.


Πηγή : sport-fm.gr