Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Το ρόστερ έκλεισε, ξανά τον Ιανουάριο

Τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα καλυφθεί όποιο κενό παρουσιαστεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού το επόμενο διάστημα, όπως εισηγήθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο 46χρονος τεχνικός εκτίμησε το γεγονός ότι η ομάδα δεν συμμετέχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, κρίνοντας ότι έχει αρκετές λύσεις για τις εγχώριες υποχρεώσεις των Πειραιωτών. Άλλωστε, αν ερχόταν και άλλος παίκτης, θα αυξανόταν ο αριθμός όσων δεν παίζουν, κάτι που εγκυμονεί και... μουρμούρες από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίζουν στην Ευρώπη.

Από την πλευρά της, η διοίκηση θέλησε να ξεκαθαρίσει το θέμα με τις μεταγραφές και να επαναλάβει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Βαλβέρδε και των παικτών του. «Η διοίκηση δεν θα μπαίνει στη διαδικασία να κρίνει σε κάθε αγωνιστική τους παίκτες και τον προπονητή, που απολαμβάνουν της πλήρους εμπιστοσύνης και στα καλά και στα άσχημα αποτελέσματα. Εχουμε δημιουργήσει μια νέα ομάδα και πρέπει να την αφήσουμε να προχωρήσει και να την κρίνουμε έπειτα από τρεις, τέσσερις μήνες. Το δε πλάνο με την πρόσληψη του Βαλβέρδε είναι διετές. Πιστεύουμε ότι και καλά αποτελέσματα θα έχουμε και καλό ποδόσφαιρο θα δούμε, γι' αυτό πήραμε τον Βαλβέρδε. Το ρόστερ έχει κλείσει, είναι ικανό και πλήρες και αν προκύψουν ανάγκες θα τις καλύψουμε τον Ιανουάριο», ειπώθηκε μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν έγινε γνωστό ότι θα αποχωρήσει ο Έντσο Μαρέσκα, ο Ισπανός ρωτήθηκε αν ήθελε να μη δοθεί τελικά δανεικός ο Γιώργος Κατσικογιάννης για να υπάρχει μία ακόμα λύση. Παρόλα αυτά, ο 46χρονος προπονητής δεν ήθελε να κάνει εξαίρεση, αφού θεωρεί ότι ο νεαρός χαφ θα πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του στον ΟΦΗ. Όσον αφορά την υπόθεση του Νταμιέν Πλεσίς, δεν θα μπορούσε να γίνει μεταγραφή από τη στιγμή που δεν ήθελε άλλον παίκτη ο Βαλβέρδε!


Πηγή : Sport-fm.gr