Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Γκοβού: "Τεράστια ποιότητα ως σύνολο"

Την πεποίθηση πως ο φετινός Παναθηναϊκός αναμένεται να πετύχει σπουδαία πράγματα γιατί διαθέτει μια ομάδα με τεράστια ποιότητα, εξέφρασε ο Σίντνεϊ Γκοβού.

Ο Γάλλος νεοαποκτηθείς άσος του "τριφυλλιού" μπορεί να μην είχε εξαιρετική εμφάνιση αφού ακόμα δεν έχει μπει στο κλίμα της ομάδας, ωστόσο αναφέρθηκε στο μέλλον της.

Ο Σίντνεϊ Γκοβού μίλησε αποκλειστικά στα "Πράσινα Νέα" αναφέροντας:

"Έχω έρθει σε ένα μεγάλο σύλλογο κάτι που φαίνεται και από τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα, αλλά και το πως παίξαμε κόντρα στην Ίντερ. Νομίζω ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα.

Η Ίντερ είναι πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά και εμείς στον Παναθηναϊκό, σε αυτό το ματς, θέλαμε να δείξουμε ότι έχουμε ένα σύνολο που μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε πρωταθλητές στην Ελλάδα.
"

"Εχουμε τεράστια ποιότητα"

Για την παρουσία του ίδιου αλλά και των συμπαικτών του στην Εθνική Γαλλίας Σισέ και Μπουμσόνγκ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο αυτός και οι συμπατριώτες του, αλλά το σύνολο των ποδοσφαιριστών.

"Κι εγώ, κι ο Ζαν Αλέν, αλλά κι ο Τζιμπρίλ είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε στον Παναθηναϊκό και στα υπόλοιπα παιδιά την εμπειρία μας.

Δεν είμαστε, όμως, μόνο εμείς. Στους αγώνες, όμως, μπορεί να δει κανείς ότι έχουμε τεράστια ποιότητα ως σύνολο και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κρατήσουμε πρώτη την ομάδα.
"


Πηγή : Sport24.gr