Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΑΟΚ 21:45 conn-X TV Sports

Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει την Φενερμπαχτσέ αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μία τελευταία προπόνηση στο "Σουκρού Σαράτσογλου".

Κατά την διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του Δικεφάλου ο Παύλος Δερμτιζάκης οργάνωσε και ένα διπλό για περίπου 20 λεπτά, ωστόσο ο τεχνικός του Δικεφάλου "θόλωσε" τα νερά αφού δεν έδειξε κάτι από τις προθέσεις του και είχε δύο ομάδες των δέκα με βασικούς στις οποίες και στις δύο παίζαν αναπληρωματικοί και βασικοί.

Η προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο και διατατικές ασκήσεις υπό το βλέμμα του γυμναστή της ομάδας, Νίκου Καρύδα ενώ ο Δερμιτζάκης, όπως το συνηθίζει τις τελευταίες ημέρες μίλησε στους παίκτες για λίγη ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος.

Στα θετικά για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι η συμμετοχή του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην προπόνηση για δεύτερη ημέρα. Ο Βόσνιος παίρνει μέρος κανονικά στις ασκήσεις και δείχνει έτοιμος εν όψει της ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη, ενώ στο οικογενειακό διπλό την "παράσταση έκλεψε" ο Ολιβιέ Σορλέν που πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Όσο για το σχήμα που θα παρατάξει ο Έλληνας τεχνικός; Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και στα άκρα της ο Βιεϊρίνια αριστερά και ο Σαλπιγγίδης δεξιά. Λίγο πιο πίσω από τον Βόσνιο επιθετικό θα αγωνιστεί ο Γιώργος Φωτάκης.

Στα αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Σορλέν- Γκαρσία ενώ τίποτα δεν αλλάζει στην άμυνα σε σχέση με τον αγώνα της Τούμπας με τους Κοντρέρας-Μαλεζά να είναι το κεντρικό δίδυμο, τον Μπουσαϊντί να αναμένεται να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Άλβες Λίνο αριστερό μπακ. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται φυσικά ο Ντάριο Κρέσιτς.


Πηγή : sport24.gr