Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Στη Λάρισα ο Φατί, ακολουθεί ο Χέργουντ

Μία ανάσα από την ολοκλήρωση δύο σπουδαίων μεταγραφών βρίσκεται πλέον η ΑΕΛ, καθώς εντός των επομένων ωρών αναμένεται να συμπληρώσει τις θέσεις που την "έκαιγαν" το προηγούμενο διάστημα με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

Πιο συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Τρίτης (10/08) θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ο Γάλλος αμυντικός μέσος Ρικάρντο Φατί και την Τετάρτη θα έχει την ευκαιρία να δει τις εγκαταστάσεις των "βυσσινί" και να συζητήσει με τον προπονητή Γιάννη Παπακώστα.

Η ΑΕΛ έχει ήδη συμφωνήσει σε όλες τις παραμέτρους και με την Ρόμα αλλά και με τον αμυντικό μέσο. Πλέον αυτό που απομένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου του και η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του (σ.σ πάντως για να έρχεται στη Λάρισα σημαίνει ότι υπάρχουν απειροελάχιστες πιθανότητες να μην ολοκληρωθεί η μετακόμισή του στην ΑΕΛ από τη στιγμή που είχε δείξει την προτίμησή του στην πρόταση των "βυσσινί").

Η δεύτερη περίπτωση είναι εκείνη του Χέργουντ, του Άγγλου επιθετικού με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Δεν αποκλείεται κι αυτός μέσα στην Τετάρτη να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες της απόκτησής του και να αποτελέσει ακόμη ένα "βέλος" στη "βυσσινί φαρέτρα".


Πηγή : Contra.gr