Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Κρίσιμη Δευτέρα για Σκόκο

Κρίσιμη ημέρα η Δευτέρα όσον αφορά τον Νάτσο Σκόκο, αφού θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στο ματς με την Νταντί, ενώ υπάρχει και συνάντηση με του μάνατζερ του με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Ημέρα Νάτσο Σκόκο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Δευτέρα, αφού θα ξεκαθαρίσει τόσο η συμμετοχή του στο ματς με την Νταντί Γιουνάιτεντ, όσο και η παραμονή του στην ΑΕΚ.

Ο 25χρονος Αργεντινός άσος ταλαιπωρείται από οσφυαλγία στη μέση σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας που μας πέρασε, με αποτέλεσμα να μην έχει προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Έτσι λοιπόν την Δευτέρα στην πρωινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει κατά έναν μεγάλο βαθμό η συμμετοχή του Αργεντινού άσου, στον αγώνα για τα πλέι οφ του Europa League με την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Αν ο Σκόκο προπονηθεί χωρίς προβλήματα τότε είναι βέβαιο πως θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της Ένωσης. Αν δεν τα καταφέρει, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία μέχρι την Τετάρτη, όμως δύσκολα θα είναι στις αρχικές επιλογές του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ξεκαθαρίζει και η παραμονή

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, το όνομα του Νάτσο Σκόκο θα απασχολήσει την επικαιρότητα και όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς την Δευτέρα ο μάνατζερ του 25χρονου άσου έχει συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, αφού το συμβόλαιο του τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, όμως δεν αποκλείεται τελικά αν ο μάνατζερ του παίκτη αρνηθεί την πρόταση για ανανέωση, να γίνει γνωστή κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.


Πηγή : Sport24.gr