Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Μαρινάκης : «Αφήστε τους εκεί»!

Ποιος είδε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν τον φοβήθηκε! Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έδωσε εντολή να μην επιστρέψουν με την υπόλοιπη αποστολή από το Τελ Αβίβ Λίνεν και Ντιόγκο! Επικρατέστερος αντικαταστάτης του Γερμανού τεχνικού ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει!

Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από το Europa League έχει κάνει έξαλλο τον κ. Μαρινάκη, ο οποίος, σε τηλεφωνική επαφή που είχε με τον Γιάννη Μώραλη, απαίτησε οι Έβαλντ Λίνεν και Ντιόγκο να μην μπουν στο ίδιο αεροπλάνο με την υπόλοιπη αποστολή, κατά την επιστροφή της στην Αθήνα!

Άνθρωποι του περιβάλλοντός του, όμως, του εξήγησαν πως κάτι τέτοιο θα είχε νομικές επιπτώσεις και «έβαλε νερό στο κρασί του». Θα πρέπει, ωστόσο, να θεωρείται δεδομένο πως αμφότεροι θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά.

Είτε με κανονική μεταγραφή, είτε ως δανεικός, είτε ακόμα και με διακοπή συμβολαίου, ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους». Το ματς με τη Μακάμπι ήταν το τελευταίο του Ντιόγκο με τη φανέλα του Ολυμπιακού… Ο 23χρονος έχει εξοργίσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο για την απαράδεκτη ενέργειά του στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τους Ισραηλινούς, όσο και για την αγωνιστική του παρουσία.

Εξάλλου και ο Έβαλντ Λίνεν θα αποτελέσει παρελθόν, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να τον διαδεχθεί στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός είναι ο διακαής πόθος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ η συγκυρία για τους «ερυθρόλευκους» είναι ευνοϊκή. Ο Βαλβέρδε δεν εργάζεται σε κάποια ομάδα και θα είναι ακόμα πιο εύκολο να συμφωνήσει και να επιστρέψει στον σύλλογο του Πειραιά.

Ένας Ολυμπιακός εκτός τόπου και χρόνου γνώρισε ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League και μένει εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο! Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 1-0 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, γράφοντας μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία τους.


Πηγή : sport-fm.gr