Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Νιόπλιας: "Η ομάδα χτίζει χαρακτήρα"

Με χαμόγελα παρά την κούραση επέστρεψε η αποστολή του "τριφυλλιού" από τις ΗΠΑ, με τον Νίκο Νιόπλια αισιόδοξο για την εικόνα της ομάδας να δηλώνει πως χτίζει χαρακτήρα. Μπουμσόνγκ: "Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα".

Μετά τα σπουδαία φιλικά με τις Ιντερ και Μίλαν σε Τορόντο και Ντιτρόιτ, οι νταμπλούχοι Ελλάδος επέστρεψαν και πάλι στην Ελλάδα χαμογελαστοί παρά την κούραση από το υπερατλαντικό ταξίδι και τα δύο φιλικά. Αισιόδοξος ο Κοζανίτης τεχνικός στάθηκε στην εικόνα των "πράσινων" δηλώνοντας: "Η ομάδα χτίζει χαρακτήρα". Από την πλευρά των παικτών, ο νεοαποκτηθείς Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, τόνισε πως η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα.

Αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού υποστήριξε: "Τα κέρδη νομίζω ότι είναι σημαντικά όταν παίζουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες που είναι στον Ευρωπαϊκό χώρο δυνατές και τις οποίες υπάρχει περίπτωση να τις αντιμετωπίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σημαντικότερο είναι πάνω από όλα ο χαρακτήρας που χτίζεις ως ομάδα. Η αυτοπεποίθηση που αποκτούν οι ποδοσφαιριστές. Το πρώτο είναι αυτό, αλλά να μην σταθούμε στα φιλικά παιχνίδια, αλλά γενικότερα στην προετοιμασία που έχουμε κάνει.

Ήταν ένας καλός χρόνος αυτός. Δουλέψαμε καλά και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο γιατί έχουμε ακόμα 20 μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς
".


Πηγή : Sport24.gr