Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

«Ζορό» μέχρι το 2013

Νέα πρόταση αναμένεται να καταθέσει μέσα στην εβδομάδα η ΑΕΚ στον Ίσμαελ Μπλάνκο με σκοπό να πείσει τον Αργεντινό επιθετικό να επεκτείνει το συμβόλαιο του μέχρι το 2013. Στην «Ένωση» υπάρχει αισιοδοξία πως ο 27χρονος φορ θα αποδεχτεί τη νέα βελτιωμένη πρόταση και θα φορά την «κιτρινόμαυρη» φανέλα για ως το 2013. Καμία εξέλιξη με την ανανέωση του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο.

Στην ΑΕΚ αντιλήφθηκαν πως η πρώτη πρόταση για επέκταση συμβολαίου που κατέθεσαν πριν λίγο καιρό στον μάνατζερ του «Ζορό», Γκουστάβο Οναϊντία, δεν ήταν αυτή που άρμοζε στον πρώτο σκόρερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Έτσι, αποφάσισαν πως μέσα στην εβδομάδα θα σταλεί ακόμη ένα email στον εκπρόσωπο του που βρίσκεται στην Αργεντινή με στόχο να κλείσει άμεσα το θέμα. Ο εκπρόσωπος του 27χρονου φορ είχε δηλώσει στη «Sportday» πως η πρώτη πρόταση του «Δικεφάλου» (σ.σ 350.000 ευρώ) δεν είχε ικανοποιήσει καθόλου τον παίκτη.

Στην «Ένωση» έλαβαν το… μήνυμα και έτσι εντός της εβδομάδας θα έχουν νέα… ηλεκτρονική επαφή με τον εκπρόσωπο του «Ζορό» ώστε να τον ενημερώσουν για τη νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι κοντά στις 400.000 χιλιάδες ευρώ. Μετά το «μένω» του Τζεμπούρ, στην ΑΕΚ θέλουν να ακούσουν το ίδιο και από τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Αν και ο Αργεντινός αποδεχθεί την πρόταση των «κιτρινόμαυρων», τότε οι διοικούντες την ΠΑΕ θα αρχίσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να τελειώσουν και το θέμα του Νάτσο Σκόκο.

Η πιο δύσκολη περίπτωση

Και αν οι διαπραγματεύσεις με τους Τζεμπούρ και Μπλάνκο κυλούν σε γενικές γραμμές όπως θα ήθελαν στην ΑΕΚ, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Νάτσο Σκόκο. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε ενημερώσει σε ανύποπτο χρόνο κατά τη διαμονή της ομάδας στην Αυστρία πως πρόθεση του είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τον «Δικέφαλο» και μετά να γίνει η οποιαδήποτε συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου του. Ενδεχόμενο που στην «Ένωση» δεν θέλουν καν να σκέφτονται. Γιατί σε αυτή την περίπτωση, ο παίκτης θα μπορεί από τον ερχόμενο Γενάρη (σ.σ το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι) να μπορεί να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του με την ΑΕΚ να μην μπορεί να κάνει τίποτα και ο παίκτης να φύγει χωρίς να μπει στα ταμεία ούτε ένα ευρώ.


Πηγή : Sport-fm.gr