Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Τζεμπούρ: "Μένω κατά 99%"

Συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του έδωσε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στην Ένωση. Τι είπε για τις σχέσεις του με τον Μπάγεβιτς.

Ο Αλγερινός επιθετικός βρίσκεται στη χώρα του, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της εθνικής του ομάδας με την Γκαμπόν και παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Compétition", στην οποία μίλησε για την ΑΕΚ και για την πιθανότητα παραμονής του στους "κιτρινόμαυρους".

Ο μάνατζερ του Τζεμπούρ, Γιάννης Λυπημένος, δέχθηκε την Τρίτη πρόταση από τον Σταύρο Αδαμίδη για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και όπως δήλωσε ο ποδοσφαιριστής, βρίσκεται πολύ κοντά στο να την αποδεχθεί.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, λέγοντας πως οι σχέσεις τους βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζεμπούρ:

Ας μιλήσουμε για την ομάδα σου, την ΑΕΚ...

"Όλα πάνε πολύ καλά. Και δουλεύω πολύ καλά. Τα ταξίδια στην Αυστρία και την Αυστραλία επίσης πήγαν πολύ καλά. Ήταν απολύτως επιτυχή. Δώσαμε πολλά παιχνίδια, κάτι πολύ σημαντικό γι' αυτήν την περίοδο".

Κατακτήσατε μάλιστα την πρώτη θέση στο τουρνουά της Αυστραλίας...

"Ναι σωστά. Κι αυτό είναι ενθαρρυντικό. Αποδεικνύει ότι πάμε καλά".

Όλα αυτά δείχνουν ότι θα μείνεις στην ΑΕΚ;

"Η Ελλάδα είναι μια χώρα που αγαπώ. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα, νιώθω καλά εκεί. Επομένως γιατί να το αλλάξω;".

Είχες όμως προτάσεις;

"Προτάσεις που δεν ήταν τόσο ενδιαφέρουσες. Ειλικρινά δεν θέλω να ζήσω περιπέτειες. Δεν ενδιαφέρομαι. Αν μου παρουσιαστεί μια πραγματικά καλή ευκαιρία, θα δω. Αλλιώς κατά 99% μένω στην ΑΕΚ".

Παρατηρήθηκε μία αλλαγή προς το καλύτερο στις σχέσεις σου με τον προπονητή τις τελευταίες εβδομάδες...

"Ναι, διότι είχα μία πολύ ειλικρινή συζήτηση μαζί του. Μιλήσαμε ειλικρινά για τις διαφορές μας. Μου είπε ότι με υπολογίζει, ότι στηρίζεται πάνω μου κι αυτό με έκανε απίστευτα ευτυχισμένο".

Μάθαμε επίσης ότι ο προπονητής σου σε χρησιμοποιεί στην κορυφή της επίθεσης, κάτι που δεν συνέβαινε πάντα πέρυσι...

"Δεν με απασχολεί καθόλου. Το σημαντικό είναι να παίζω στην επίθεση. Για άλλη μία φορά λέω πως δεν με απασχολεί πού ακριβώς θα παίζω στην επίθεση, αρκεί να παίζω".


Πηγή : Sport24.gr