Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Χωρίς Λουγκάνο με ΠΑΟΚ!

Χωρίς τον Ντιέγκο Λουγκάνο θα παραταχθεί πιθανότατα η Φενέρμπαχτσε κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού ο έμπειρος αμυντικός είναι κοντά στην Ρόμα και δεν θέλει να στερηθεί το δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ιταλικής ομάδας.

Την επιθυμία του να μην αγωνιστεί στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ εξέφρασε ο αμυντικός της Φενέρμπαχτσε, Ντιέγκο Λουγκάνο, αφού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να στερηθεί το δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες της Ρόμα, η οποία επιθυμεί την απόκτησή του.
Ο Λουγκάνο, ο οποίος αποτελούσε βασικό ποδοσφαιριστή της εθνικής Ουρουγουάης στο πρόσφατο Μουντιάλ μίλησε στο «stargazete.com», όπου κοινοποίησε την θέληση του να μετακομίσει στον ιταλικό σύλλογο, λέγοντας τα εξής:

«Συναντήθηκα με τους ανθρώπους της Ρόμα. Μπορώ να παίξω στους αγώνες του πρωταθλήματος, αλλά όχι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια», ενώ ο μάνατζερ του Ουρουγουανού τόνισε: «Έχουμε συμβόλαιο και πρέπει να το τηρήσουμε».

Σύμφωνα με τους Τούρκους η υπόθεση του Λουγκάνο αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας, οι παράγοντες του τουρκικού συλλόγου πάντως δεν θέλουν να συνεργάζονται με παίκτες που δεν επιθυμούν να παίζουν στην ομάδα, κάτι που έχουν αποδείξει και στο παρελθόν.


Πηγή : Gazetta.gr