Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Aνακοίνωσε δύο ο ΠΑΟΚ

Παίκτες του ΠΑΟΚ είναι οι Λευτέρης Σακελλαρίου καθώς και ο Στέργιος Γιακουμής. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 23:00 της Δευτέρας(30/8). Ο πρώτος υπέγραψε για τέσσερα χρόνια ενώ ο δεύτερος για πέντε χρόνια με τις πρώην ομάδες τους να παίρνουν από 120.000 ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τις διοικήσεις του Πανθρακικού και του Αγροτικού Αστέρα ήταν μαραθώνιες μέχρι να καταλήξουν οι εμπλεκόμενες πλευρές σε συμφωνία. Η Ομάδα της Κομοτηνής θα εισπράξει 120.000 ευρώ συν τα έσοδα από το φιλικό παιχνίδι που θα γίνει μεταξύ της ομάδας της Κομοτηνής με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (4/9) που θα γίνει στην θρακική πόλη. Ο ποδοσφαιριστής για καθένα από τα χρόνια συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ θα εισπράξει περίπου 50.000 ευρώ.

Η ομάδα του Εύοσμου θα πάρει περίπου 120.000 ευρώ και ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος μετά από συζήτηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πείστηκε να πάει δανεικός για έναν χρόνο με στην ομάδα του Αστέρα.

Ο Κωνσταντινίδης στις διαπραγματεύσεις

Τις τελικές διαπραγματεύσεις για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με τους δύο ποδσφαιρισςτες και τους ατζέντηδες τους, έκαναν ο νομικός, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Παντελής Κωνσταντινίδης, αν και ακόμη δεν έχει αναλάβει και επισήμως τα καθήκοντά του.


Πηγή : Gazzetta.gr