Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Σώμα και ψυχή στο Τελ Αβίβ

Ο Έβαλντ Λίνεν συμπεριέλαβε 21 παίκτες στην αποστολή για τον επαναληπτικό με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Αλλαγές ετοιμάζει στα μετόπισθεν ο Γερμανός προπονητής. Για βασικός προορίζεται ο Πάρντο. Εκτός ο Άλμπερτ Ριέρα.

Το πρωί της Τετάρτης (4/8, 10:30) η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί με πτήση τσάρτερ για το Τελ Αβίβ ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Μακάμπι, στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa League. Η νίκη 2-1 της πειραϊκής ομάδας στο πρώτο ματς, δεν εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση την πρόκριση, για αυτό χρειάζεται προσοχή, σοβαρότητα και συγκέντρωση, για τη δύσκολη ρεβάνς στη δυνατή έδρα της ομάδας του Ισραήλ.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την εν Ελλάδι προετοιμασία τους, με τον Έβαλντ Λίνεν να αντιμετωπίζει ουσιαστικά ένα αγωνιστικό πρόβλημα. Ο τραυματίας Κέβιν Μιραλάς αποκλείστηκε από την αποστολή, στην οποία βρίσκονται 21 ποδοσφαιριστές. Όχι όμως και ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του και θα μείνει στην Ελλάδα προκειμένου να συνεχίσει τις προπονήσεις και να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Η ομάδα προπονήθηκε την Τρίτη (3/8) στις 19:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Ο Μιραλάς ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Βαλεριάνος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Έβαλντ Λίνεν ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι οι: Νικοπολίδης, Μέγκιερι, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Ντουντού (θα ενσωματωθεί στην αποστολή στο Τελ Αβίβ), Ιμπαγάσα, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ. Οι ποδοσφαιριστές, που έμειναν εκτός αποστολής, θα προπονηθούν την Τετάρτη (4/8) και την Πέμπτη (5/8) στις 08:30.


Πηγή : sport24.gr