Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΠΑΟΚ 1-1

Ένα γκολ του Στέλιου Μαλεζά στο 78ο λεπτό χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΟΚ στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, όπου ο "δικέφαλος" απέσπασε το 1-1 και ξεκίνησε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στον 4ο όμιλο του Europa League.

Το σκορ για τους Βέλγους είχε ανοίξει στο 61ο λεπτό ο πρώην παίκτης του Άρη, Ντορζ Κουεμάχα, αλλά μία κεφαλιά του Μαλεζά ήταν αρκετή για να φύγει ο ΠΑΟΚ με έναν βαθμό από το "Γιάν Μπρέιντελ Στάντιον".

Οι Βέλγοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, αφού στο φινάλε βρέθηκε πολύ κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ.

Τη ροή του αγώνα άλλαξε η είσοδος του Ελ Ζαρ στον αγωνιστικό χώρο, στο 73ο λεπτό αντί του Παπάζογλου, με τον Μαροκινό στο ντεμπούτο του να δίνει ενέργεια στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Βιγιαρεάλ, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Άντε Ρουκάβινα, να πετυχαίνει το πρώτο γκολ. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 2η θέση του ομίλου με 1 βαθμό, ενώ την επόμενη αγωνιστική (30/09, 22:05) φιλοξενεί τους Κροάτες κι έχει τη δυνατότητα, σε περίπτωση νίκης, να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου.

Γήπεδο: "Γιάν Μπρέιντελ Στάντιον"

Διαιτητής: Στέφαν Γιοχάνεσον (Σουηδία)

Βοηθοί: Στέφαν Βίτμπεργκ (Σουηδία), Γιόακιμ Φλινκ (Σουηδία)

Βοηθοί περιοχής: Μίχαελ Λέριεους (Σουηδία), Μάγκνους Ολσέν (Σουηδία)

Κίτρινες κάρτες: Σίμεϊς - Βιτόλο, Σνάουτσνερ

Κλαμπ Μπριζ (Κόστερ): Στάινεν, Βερμιούλεν (24' Σίμεϊς), Ντονκ, Χούφκενς, Ντίας, Γκέρερτς, Οτζιτζά, Νταλμά (80' Βάργκας), Πέρισιτς, Ντιράρ, Κουεμάχα

ΠΑΟΚ (Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς (89' Φωτάκης), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (90'+1 Φιλομένο), Παπάζογλου (73' Ελ Ζαρ)


Πηγή : Sport24.gr