Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστροφή Γκοβού, αγωνία για επεισόδια

Με τον Σίντνεϊ Γκοβού πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης ωστόσο ο Γάλλος άσος θα μείνει εκτός ενδεκάδας. Αγωνία για τον Σιμάο που υπέστη διάστρεμμα και για την αναβολή της εκδίκασης των επεισοδίων με την Καβάλα.

Με τους Σίντνεϊ Γκοβού και Ντάνι Φερνάντες να δίνουν το παρών έγινε η προτελευταία προπόνηση ενόψει Πανιωνίου.

Αν και η ψυχολογία του φυσιολογικά ήταν υπό το μηδέν ο Σίντνεϊ Γκοβού ως άριστος επαγγελματίας μία μέρα μετά την κηδεία του πατέρα του έδωσε το παρών στην Παιανία.

Ο Γάλλος άσος των "πράσινων" επέστρεψε στην χώρα μας και κατευθείαν βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, για να συμμετέχει στην προπόνηση θέλοντας να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το ματς στο ΟΑΚΑ το Σάββατο. Αντίθετη ψυχολογία για τον Πορτογάλο πορτιέρο και την γέννηση του νέου μέλους (κόρη) της οικογένειάς του.

Διάστρεμμα ο Σιμάο

Ωστόσο, οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν ένα ακόμη πρόβλημα, αφού ο Σιμάο υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο μέσος από τη Μοζαμβίκη αποχώρησε τραυματίας από το οικογενειακό διπλό, μετά από ένα ακούσιο χτύπημα του Πλεσί, ενώ προσπαθούσε να τον ανακόψει.

Να σημειωθεί ότι στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Φέτσης, Φουσού και Σταμπολζίεφ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης και Γκοβού.

Στην άμυνα ο Κατσούρ, εκτός ο Μπουμσόνγκ

Σε ότι αφορά το "οικογενειακό" διπλό, ο Κοζανίτης τεχνικός δοκίμασε στο κέντρο της άμυνας δύο νέα πρόσωπα. Τον Κώστα Κατσουράνη και τον Γιοσού Σαριέγκι με τους αντικαταστάτες του τους, Καντέ να μετατίθεται στο αριστερό άκρο και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να είναι στους αναπληρωματικούς.

Ο Μαρίνος από δεξιά πήγε στην μεσαία γραμμή μόλις "χτύπησε" ο Σιμάο, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Βύντρα.

Αλλαγές υπήρχαν και στα πρόσωπα της μεσαίας γραμμής με τον Λουίς Γκαρσία να μπαίνει στην θέση του Νίνη ως "επιτελικός" πίσω από τον Σισέ και τον "el ninio" να αντικαθιστά τον Γκοβού στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Αγωνία για εκδίκαση

Έκδηλη και μεγάλη είναι η αγωνία της διοίκησης του Παναθηναϊκού για την εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στην Καβάλα, από τους φίλους του "τριφυλλιού" μετά το τελικό 2-2.

Ο λόγος ότι πήρε αναβολή ενώ ήταν να εκδικαστεί το μεσημέρι λόγω κωλύματος της πειθαρχικής επιτροπής και όλα πλέον είναι ανοικτά.

Και αυτό γιατί τα επόμενα ματς των "πράσινων" εντός έδρας είναι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό κατά σειρά και το "πλήγμα" με την απουσία των οπαδών του θα είναι μεγάλο.

Ικανοποίηση για εισιτήρια

Η εικόνα του Παναθηναϊκού (και όχι τα αποτελέσματα) με Μπαρτσελόνα και Καβάλα, άλλαξαν άρδην το κλίμα στις τάξεις των φίλων της ομάδας μετά το "διπλό" επί του Αρη στην Θεσσαλονίκη.

Ετσι εξηγείται και η χαμηλή ζήτηση των εισιτηρίων για τα ματς κυρίως του Πανιωνίου αλλά και της Κοπεγχάγης. Οι οπαδοί του "τριφυλλιού" την πρώτη μέρα της διάθεσής τους δεν έτρεξαν σε μεγάλο βαθμό ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που προμηθεύτηκαν μόνο για το ματς με τους Δανούς.

Βέβαια, κάτι το εργάσιμο αλλά και το πρόβλημα συγκοινωνίας στην Αθήνα, ίσως δώσει διαφορετική νότα την Παρασκευή, ενώ πολλοί θα είναι αυτοί που θα προμηθευτούν την ύστατη ώρα (το Σάββατο) τα δύο μαγικά χαρτάκια.


Πηγή : Sport24.gr