Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

H (νέα) εποχή Γκαλέτι

Τα πεπραγμένα του Γκαλέτι στα γήπεδα είναι ακόμη νωπά στις μνήμες των φίλων του Ολυμπιακού, ωστόσο, στην ομάδα του Πειραιά περιμένουν ο Αργεντινός να προσφέρει από νέο πόστο. Αυτό του σκάουτερ! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει την πρόταση στον «Λούτσι» και σήμερα θα μάθουν την απόφασή του.

Μετά το γνωστό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε, ο Γκαλέτι σταμάτησε απότομα το ποδόσφαιρο, ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι εύκολο να το αποχωριστεί εντελώς! Αυτό περιμένουν να ακούσουν στον Πειραιά, δηλαδή, ότι ο Αργεντινός θέλει να συνεχίσει να «αγωνίζεται» για το καλό της ομάδας, αλλά αυτή τη φορά εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Άλλωστε, η συμπεριφορά της διοίκησης προς το πρόσωπό του, δείχνει την αναγνώριση των όσων πρόσφερε και την εκτίμησή της, αφού οι «ερυθρόλευκοι» του δίνουν τα υπόλοιπα χρήματα της περσινής σεζόν (850.000 ευρώ) και του προσφέρουν θέση σκάουτερ στην ομάδα, είτε στην Ελλάδα, είτε στην πατρίδα του. Επίσης, μάλλον δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα γίνει και ένα φιλικό προς τιμήν του αγαπημένου «Λούτσι» της εξέδρας. Ακριβώς ανάλογη ήταν και η προσφορά που είχε γίνει και στον Κοβάσεβιτς όταν υποχρεώθηκε να σταματήσει τη μπάλα λόγω του προβλήματος στην καρδιά του.

Ο Γκαλέτι δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του Ολυμπιακού, την ώρα που πληροφορίες θέλουν την πλευρά του να ζητά μέρος των χρημάτων και για την επόμενη σεζόν. Νεότερα, πάντως, θα έχουμε εντός της ημέρας, αφού ο Γκαλέτι θα έχει συνάντηση με τον εκπρόσωπό του, Σέρκο Μπρουσαλιάν, θα ενημερωθεί λεπτομερώς για την πρόταση των Πειραιωτών και θα δώσει την απάντησή του.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής


Πηγή : Sport-fm.gr