Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Στη Βαρκελώνη για το... όνειρο!

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει, φοράει το ευρωπαϊκό του κοστούμι, αφήνει πίσω του... ανακοινώσεις και στρέφει το βλέμμα του στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πράσινοι» αναχωρούν το πρωί της Δευτέρας για Βαρκελώνη με στόχο την υπέρβαση.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, οι «πράσινοι» αφήνουν πίσω Σούπερ Λίγκα και... ανακοινώσεις για τον Δαλούκα και στρέφουν το βλέμμα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η επιστροφή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το ματς-πρόκληση με την Μπαρτσελόνα δίνουν ώθηση στους «πράσινους», που φορούν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι και αναχωρούν το πρωί (10.30) για τη Βαρκελώνη με πτήση τσάρτερ. Όλοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, και η ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Χέρκουλες περνά σε... δεύτερη μοίρα.

Ο Νίκος Νιόπλιας προσπάθησε να βγάλει τους παίκτες του από την ελληνική πραγματικότητα, να κλείσει την παρένθεση του «Κλ. Βικελίδης» και να επιστήσει την προσοχή τους, αφού το «Καμπ Νου» είναι ίσως η δυσκολότερη έδρα στην Ευρώπη! Στο «τριφύλλι» έχουν ως στόχο να παίξουν το παιχνίδι τους, η ομάδα δείχνει ανεβασμένη και με την απαιτούμενη σοβαρότητα ξέρει πως μπορεί να δυσκολέψει τους Καταλανούς...
Θυμίζουμε, πως εκτός αποστολής έμειναν οι: Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος και Σεϊταρίδης, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.


Πηγή : Gazzetta.gr