Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

«Καλή τύχη στον Μπλάνκο»!

Αρνητικά απάντησε ο μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναϊντία, στην τρίτη πρόταση της ΑΕΚ για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. «Η πρόταση κρίνεται ανεπαρκής για να ανανεώσει ο παίκτης το συμβόλαιό του», τόνισε ο ατζέντης του Αργεντινού στη «SportDay».

«Ελαβα την πρόταση της ΑΕΚ και απάντησα αμέσως αρνητικά, διότι θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνεται σε όσα έχει προσφέρει ο Ισμαέλ αυτά τα τρία χρόνια. Η πρόταση κρίνεται ανεπαρκής για να ανανεώσει ο παίκτης το συμβόλαιό του και είναι πολύ μακριά από αυτά που ζητούσαμε», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος του «Ζορό» και πρόσθεσε:

«Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για την προσπάθεια που κάνει να τον κρατήσει, προσφέροντάς του όσα κρίνει πως πρέπει να του προσφέρει. Και ο Μπλάνκο, όμως, έχει το δικαίωμα να κρίνει ότι αυτά δεν είναι ικανοποιητικά σε σχέση με όσα έχει δώσει στην ομάδα. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η τελική πρόταση της ΑΕΚ, αυτό το ξέρει η διοίκησή της».

Πάντως, ο κ. Οναϊντία δεν θέλησε να αποκαλύψει την πρόταση της «Ένωσης» και ερωτηθεί αν πλησιάζει τη συμφωνία των 700.000 ευρώ (στάνταρ αποδοχές) που έχει διαρρεύσει ότι έγινε μεταξύ Αδαμίδη και Τζεμπούρ, απάντησε: «Είναι πολύ μικρότερη, αλλά εμείς δεν κρίνουμε τις άλλες προτάσεις. Κρίνουμε τι έχει προσφέρει ο παίκτης και θεωρούμε ότι με την πρόταση αυτήν δεν ανταμείβεται».

«Με δεδομένο ότι ο Μπλάνκο δεν αγωνίζεται, μήπως απορρίψατε την προσφορά και για αγωνιστικούς λόγους;», ρωτήσαμε τον Οναϊντία και απάντησε: «Με τον πρόεδρο της ΑΕΚ συζητάμε το οικονομικό. Το αγωνιστικό το κερδίζει κάθε παίκτης στο γήπεδο. Προς το παρόν ο προπονητής κρίνει πως κάποιος άλλος επιθετικός μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Μπλάνκο».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο Σταύρος Αδαμίδης ανέβασε την προσφορά για στάνταρ αποδοχές από 450.000 σε 500.000 ευρώ, γνωρίζοντας φυσικά ότι ο Μπλάνκο περίμενε συμβόλαιο κοντά στις 700.000 ευρώ. Όταν η πλευρά του Αργεντινού απάντησε αρνητικά, ο πρόεδρος της ΑΕΚ του έστειλε νέο mail, κλείνοντας ουσιαστικά το κεφάλαιο «Ζορό»!

«Θα δημοσιοποιήσω την πρόταση για να ξέρει ο κόσμος τι απορρίψατε. Καλή τύχη στον Ισμαέλ»! «Θέλουμε κι εμείς να δημοσιοποιήσετε την πρόταση, για να ξέρει ο κόσμος και να κρίνει. Καλή τύχη στην ΑΕΚ», ήταν η απάντηση του μάνατζερ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός καταστήσει σαφές ότι θα έλεγε το «ναι» σε ένα ποσό που θα αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ. Οι απαιτήσεις του 25χρονου παίκτη κρίνονται υπερβολικά για τα δεδομένα της «Ένωσης», η οποία δεν θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο. Ετσι, χθες το βράδυ τού έκανε μια αντικειμενικά καλή πρόταση. Ο Σκόκο των 600.000 ευρώ ετησίως (πολλά λεφτά και συγκεκριμένα 500.000 ευρώ έπαιρνε και στο Μεξικό με την Πούμας) έλαβε πρόταση για 800.000 ευρώ στάνταρ αποδοχές συν μπόνους.


Πηγή : Sport-fm.gr