Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ρέστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Νίνη

Έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα των δέκα εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό τον Σωτήρη Νίνη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Ο 20χρονος άσος έχει μπει στο στόχαστρο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και οι "κόκκινοι διάβολοι" όπως αναφερόταν έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τους "πράσινους" για τη μεταγραφή του την επόμενη σεζόν.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός επιθυμεί την προσθήκη ενός δημιουργικού μέσου και θεωρεί ότι ο Έλληνας παίκτης διαθέτει τα στοιχεία που χρειάζονται για να κάνει καριέρα στο "Ολντ Τράφορντ".


Όπως ανέφερε ακόμη το δημοσίευμα, ο Σωτήρης Νίνης είναι και στην λίστα των Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην θέση του οδηγού για την απόκτηση του καθώς δείχνει διαθετειμένη να καταβάλει τη ρήτρα ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο παίκτης με τον Παναθηναϊκό το 2008.


Η ρήτρα για την παραχώρηση του σε άλλη Ελληνική ομάδα είναι στα 15 εκατ. ευρώ αλλά για ομάδα του εξωτερικού είναι πιο χαμηλή, φτάνοντας τα 10 εκατ. ευρώ.


"Κερδίζει Ρεάλ και Μίλαν ο Φέργκι για Νίνη"

Από τις δημοφιλέστερες εφημερίδες και ιστοσελίδες στην Αγγλία, η "Mirror", αναφέρει με εκτενές της άρθρο πως οι "κόκκινοι διάβολοι" εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού, αναφέροντας δε για επαφή της Γιουνάιτεντ με τους νταμπλούοχυς Ελλάδας, κατά την οποία φέρεται πως είναι διατεθειμένη να καλύψει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ που αναγράφεται ως ρήτρα στο συμβόλαιό του.

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να "αιχμαλωτίσει" το παιδί θαύμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Σωτήρη Νίνη, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να προσφέρει 8 εκατομμύρια λίρες (σ.σ. περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ) σπάζοντας το συμβόλαιο του 20χρονου παίκτη με τον Παναθηναϊκό, μετά την επιθυμία του σερ Άλεξ Φέργκιουσον να καλύψει την ανάγκη της ομάδας του για έναν δημιουργικό μέσο.

Ο Νίνης έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν, αλλά η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην πολ ποζίσιον, έχοντας ενημερώσει την ελληνική πλευρά ότι θα πληρώσει τη ρήτρα που υπάρχει στο τετραετές συμβόλαιο, το οποίο ο Νίνης υπέγραψε το 2008. Για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, η ρήτρα είναι στα 15 εκατομμύρια λίρες, αλλά η τιμή πέφτει στα 8 αν μεταγραφεί στο εξωτερικό.
"

Εν συνεχεία φιλοξενείται και νέο άρθρο στο οποίο κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στον "el ninio" του "τριφυλλιού", παρουσιάζοντας τα 10 πράγματα που πρέπει να ξέρει κανείς για τον 20χρονο ταλαντούχο άσο, ενώ υπάρχουν και 4 βίντεο με γκολ που έχει σημειώσει με την "πράσινη" φανέλα.


Πηγή : Sport24.gr