Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

«Δεν μας φοβίζει η Κοπεγχάγη»

Ο Νίκος Νιόπλιας, σε συνομιλία με τους συνεργάτες του, τόνισε πως δεν τον φοβίζει η Κοπεγχάγη, καθώς δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Σήμερα θα την αναλύσει στους παίκτες. Ζιλμπέρτο σκέφτεται για στόπερ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει το μυαλό του συνεχώς στους Δανούς και σε συζητήσεις που είχε με τους συνεργάτες του, δεν φάνηκε να ανησυχεί για τη δυναμικότητα της Κοπεγχάγης αναφέροντας πως το «τριφύλλι», την... έχει: «Είναι η κλασική σκανδιναβική ομάδα. Είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, συμπαγής και με ομαδικό πνεύμα. Δεν είναι όμως κάτι το ιδιαίτερο ή μια ομάδα που μπορεί να μας φοβίσει. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει και αν κάποιοι παίκτες-κλειδιά για εμάς βρεθούν σε καλή ημέρα, τότε τους έχουμε».

Ο Κοζανίτης τεχνικός στη σημερινή προπόνηση θα μιλήσει στους παίκτες του για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Νιόπλιας θα αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού των Σκανδιναβών, τους οποίους έχει δει σε δύο παιχνίδια.

Στα αγωνιστικά, ο «πράσινος» προπονητής σκέφτεται πολύ σοβαρά να ξεκινήσει με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα ως στόπερ καθώς ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Βραζιλιάνος είναι το φαβορί με τον Κώστα Κατσουράνη να έρχεται δεύτερος για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.


Πηγή : Gazzetta.gr