Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Θέλουν Ριζούπολη οι παίκτες!

Οι παίκτες της ΑΕΚ ένιωσαν τι πάει να πει έδρα στην Ριζούπολη και εξέφρασαν την επιθυμία τους στον Ντούσαν Μπάγεβιτς στα αποδυτήρια να μετακομίσουν στο "Γεώργιος Καμάρας" μέχρι το τέλος της σεζόν. Συνάντηση κορυφής στην ΠΑΕ για το θέμα. Αμφίβολος ο Μάκος.

Η ΑΕΚ έπειτα από επτά χρόνια ένοιωσε ξανά τι πάει να πει έδρα στο Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Πανσερραϊκού στην Ριζούπολη, αφού κέρδισε με 2-0 και έπαιξε κατά διαστήματα ποδόσφαιρο από περασμένες και αγαπημένες εποχές.

Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης ήταν η καυτή έδρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας, γεγονός που τους βοήθησε στο να προσφέρουν θέαμα μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Και οι ίδιοι γνωρίζουν άλλωστε πως σε παιχνίδια με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς, μια έδρα θα βοηθήσει αρκετά στο να μην παρατάνε το παιχνίδι μετά την επίτευξη ενός γκολ (π.χ. όπως συνέβη με την Κέρκυρα αλλά και σε πολλά ματς την περσινή σεζόν), αφού ο κόσμος ουσιαστικά σε σπρώχνει μπροστά.

Έτσι λοιπόν στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα, ζήτησαν από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να μεταφέρει το μήνυμα παραμονής στην Ριζούπολη στην ΠΑΕ, κάτι που τόνισε και ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου αργότερα.

Τα δυο σενάρια...

Είναι γεγονός πως και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει μια έδρα φόβητρο για τους αντιπάλους της ομάδας του και γι' αυτό το λόγο ίσως πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα (ίσως και την Δευτέρα) μια συνάντηση με την διοίκηση, με σκοπό να συζητηθεί η επιθυμία των ποδοσφαιριστών, αν και δύσκολα θα μπορέσει να συμβεί κάτι τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο σκέψεις:

Α) Η πρώτη αναφέρει πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να δώσουν στην Ριζούπολη όλα τα ματς με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς, με σκοπό να βοηθήσει ο κόσμος σε περίπτωση που το ματς σκαλώσει και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια όπως και τα ντέρμπι να γίνονται στο ΟΑΚΑ.

Β) Η δεύτερη σκέψη και η πιο επικρατέστερη, θέλει την διοίκηση της Ένωσης να μην μπαίνει σε αυτή την διαδικασία, καθώς τα χρήματα που θα χαθούν είναι αρκετά. Επίσης η Ριζούπολη χωράει 14.500 θεατές και η ΑΕΚ έχει 12.000 εισιτήρια διαρκείας. Οπότε μένουν μόνο 2.500 εισιτήρια για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

Όπως και να έχει πριν το ματς για το Europa League Θα έχει ξεκαθαρίσει η ιστορία, αφού σε τυχόν απόφαση για έδρα στην Ριζούπολη, θα πρέπει να γίνουν και άλλα έργα για βελτίωση του αγωνιστικού χώρου.

Αμφίβολος ο Μάκος

Ο 24χρονος άσος της ΑΕΚ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρησης με την Χάιντουκ στο ΟΑΚΑ, καθώς οι πρώτες πληροφορίες λένε για κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική.

Είναι γεγονός πάντως πως στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, τόσο ο Μάκος όσο και οι Δέλλας, Λαγός παραπονέθηκαν στον Ντούσαν Μπάγεβιτς για ενοχλήσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν αποχώρησε ο Νάτσο Σκόκο από τον αγώνα.


Πηγή : Sport-24.gr