Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

CHAMPIONS LEAGUE - 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Εκτός έδρας δοκιμασίες για τα φαβορί στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Την Οσέρ στην Γαλλία αντιμετωπίζει η Ρεάλ και τον Άγιαξ στην Ολλανδία, η Μίλαν. Την Μαρσέιγ υποδέχεται στο Λονδίνο η Τσέλσι.

Εκτός έδρας δοκιμασίες περιλαμβάνει για τα φαβορί η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που αρχίζει το βράδυ της Τρίτης με τις αναμετρήσεις στους τέσσερις τελευταίους ομίλους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα με αντίπαλο τον Άγιαξ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", δοκιμάζεται στην Γαλλία με αντίπαλο την Οσέρ(21:45-ΝΟVASPORTS 3) και θα κυνηγήσει τη δεύτερη νίκη της με την οποία θα βάλει από νωρίς γερές βάσεις για την πρόκριση.


Τον ίδιο στόχο έχει όμως και η Μίλαν που θα αγωνιστεί στο Άμστερνταμ με αντίπαλο τον Άγιαξ(21:45-ΜΕGA) ο οποίος από την πλευρά του θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.


Κατά τα άλλα η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει στο Βελιγράδι την Παρτιζάν(21:45-ΝΟVASPORTS 6) με στόχο να κάνει το δύο στα δύο ενώ η Μπάγερν Μονάχου επίσης αγωνίζεται μακριά από τη βάση της καθώς θα κοντραριστεί στην Ελβετία με αντίπαλο τη Βασιλεία(21:45-ΝΟVASPORTS 4).


Η Τσέλσι αντίθετα κάνει πρεμιέρα στην έδρα της για το Τσάμπιονς Λιγκ και φιλοξενεί την Μαρσέιγ(21:45-NOVASPORTS 1), θέλοντας να δείξει ποιός είναι το αφεντικό στον όμιλο της. Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα:



5ος όμιλος:
Η περυσινή φιναλίστ του θεσμού, Μπάγερν Μονάχου δεν έχει ξεκινήσει καλά στην Μπουντεσλίγκα και γνώρισε την ήττα από την εντυπωσιακή Μάιντς αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε καλή αρχή απέναντι στη Ρόμα στην έδρα της.


Οι "Βαυαροί" πλέον χωρίς τον τραυματία Ριμπερί δοκιμάζονται στην Ελβετία με αντίπαλο τη Βασιλεία με στόχο να πετύχουν τη δευτερη νίκη τους που θα τους δώσει τη δυνατότητα να έχουν από νωρίς μπει σε τροχιά πρόκρισης.


Οι γηπεδούχοι πλέον μετά την ήττα από την Κλουζ στην Ρουμανία δεν έχουν περιθώρια και χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην χάσουν από νωρίς τις ελπίδες τους για πρόκριση.


Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Ρόμα με καλύτερη ψυχολογία πλέον μετά τη νίκη επί της Ίντερ στο ντέρμπι του "καμπιονάτο" το περασμένο Σάββατο, υποδέχεται την Κλουζ(21:45-ΝΟVASPORTS 7) και ψάχνει για το πρώτο της τρίποντο στο Τσάμπιονς Λιγκ ώστε να μπει ξανά δυναμικά στο κυνήγι της πρόκρισης.


Οι Ρουμάνοι στην αντίπερα όχθη προέρχονται από τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Βασιλείας και θα αγωνιστούν με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη δεύτερη θέση.



6ος όμιλος: Στην Πρέμιερ Λιγκ γνώρισε την πρώτη της ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι αλλά πλέον η Τσέλσι θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "μπλε" υποδέχονται την Μαρσέιγ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και θέλουν να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο με το οποίο από νωρίς θα είναι το "αφεντικό" στον όμιλο τους.


Οι Μασσαλοί από την άλλη πλευρά γνώρισαν την ήττα στην έδρα τους από την Σπάρτακ Μόσχας στην πρεμιέρα και για τον λόγο αυτό χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην χάσουν νέο έδαφος για την πρόκριση.


Στον άλλο αγώνα στην Μόσχα, η Σπάρτακ ψάχνει για το δύο στα δύο απέναντι στο αουτσάιντερ του ομίλου, την Ζίλινα(19:30-ΝΟVASPORTS 1) προκειμένου να αποκτήσει σημαντικό αβαντάζ για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση.

7ος ομιλος: Τα δύο φαβορί του ομίλου ξεκίνησαν με το...δεξί τις υποχρεώσεις τους και πλέον δοκιμάζονται εκτός έδρας. Η Ρεάλ Μαδρίτης με τον αέρα της πρωτοπόρου και στο ισπανικό πρωτάθλημα αντιμετωπίζει στην Γαλλία την Οσέρ και θα προσπαθήσει να φτάσει στο δεύτερο τρίποντο για να βάλει από νωρίς γερές βάσεις για την πρόκριση.


Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στο Μιλάνο από την Μίλαν και για τον λόγο αυτό χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνουν σε επαφή με τις δύο πρώτες θέσεις.


Η Μίλαν εξάλλου μετά τη νίκη επί της Οσέρ θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Οι "ροσονέρι" έχουν υψηλές βλέψεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα επιδιώξουν να κάνουν το δύο στα δύο για να βρίσκονται σε θέση ισχύος για την πρόκριση από νωρίς.


Οι Ολλανδοί στην αντίπερα όχθη "ποντάρουν" στον παράγοντα έδρα για το πρώτο τους τρίποντο με το οποίο θα μπουν ξανά δυνατά στο κυνήγι της πρόκρισης.


8ος όμιλος:
Η Άρσεναλ ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα στην έδρα της κόντρα στην Μπράγκα και θα προσπαθήσει να δείξει ποιός είναι το "αφεντικό" στον όμιλο της απέναντι και στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι.


Οι "κανονιέρηδες" θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών για να ξεφύγουν στην κορυφή του γκρουπ.


Η Παρτιζάν προέρχεται από την ήττα στην Ουκρανία με αντίπαλο την Σαχτάρ και επομένως έχει ανάγκη από ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανή στην υπόθεση-πρόκριση.

Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, η Μπράγκα κάνει πρεμιέρα στους ομίλους στην έδρα της με στόχο να ξεπεράσει τη συντριβή της πρεμιέρας από την Άρσεναλ και με την πρώτη της νίκη να ελπίζει στην πρόκριση.


Όλα αυτά απέναντι στην Σαχτάρ που ξεκίνησε με το δεξί στην έδρα της απέναντι στην Παρτιτζάν και με ένα θετικό αποτέλεσμα την Τρίτη θα έχει τον πρώτο λόγο για τη δεύτερη θέση.


ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

(Σε 1 αγώνα)


5ος όμιλος

1. Μπάγερν 3 2-0

2. Κλουζ 3 2-1

3.Βασιλεία 0 1-2

4. Ρόμα 0 0-2

6ος όμιλος

1. Τσέλσι 3 4-1

2.Σπάρτακ Μ. 3 0-1

3. Μαρσέιγ 0 0-1

4.Ζίλινα 0 1-4

7ος όμιλος

1. Ρεάλ Μ. 3 2-0

2. Μίλαν 3 2-0

3.Άγιαξ 0 0-2

4. Οσέρ 0 0-2

8ος όμιλος


1. Άρσεναλ 3 6-0

2. Σαχτάρ 3 1-0

3. Παρτιζάν 0 0-1

4. Μπράγκα 0 0-6



Πηγή : Sport24.gr