Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

«Καθαρή» η μαγνητική του Ριέρα

Τέλος καλό όλα καλά με τον Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός χαφ υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, που βγήκε «καθαρή». Έτσι, ο Ριέρα θα κάνει αρχικά θεραπεία και ατομικό και την Πέμπτη πρόκειται να προπονηθεί κανονικά.

Οι... καρδιές των ανθρώπων του Ολυμπιακού μπήκαν στις θέσεις τους, μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων της σημερινής μαγνητικής τομογραφίας του Άλμπερτ Ριέρα, που δεν έδειξαν τίποτα το σοβαρό. Η εξέταση του Ισπανού άσου -που επιβεβαίωσε το οίδημα που έχει στην ποδοκνημική από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό- στο Metropolitan ήταν καθαρή.

Μετά από αυτό ο Ριέρα θα κάνει την Τετάρτη θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και την Πέμπτη πρόκειται να κάνει προπόνηση. Έτσι θα είναι ετοιμοπόλεμος για το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Την Πέμπτη αναμένεται να προπονηθεί και ο Μοϊσές Ουρτάδο, που νιώθει σαφώς πιο καλά.

Ετοιμάζεται να καυτηριάσει την απόδοσή τους

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες, αναμένεται να... κατσαδιάσει ελαφρώς τους παίκτες του στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Ισπανός δεν έμεινε και τόσο ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του κατά του Πανσερραϊκού και θα τους το επισημάνει.


Πηγή : Gazzetta.gr