Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΠΑΟΚ 20:00 NOVASPORTS 3 Europa League

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε μέχρι το Βέλγιο με σκοπό να «αποδράσει» με ένα θετικό αποτέλεσμα. Το αν θα είναι νίκη ή ισοπαλία αυτό θα φανεί την Πέμπτη(16/9) το βράδυ. Πάντως, ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου επισήμανε πως η ομάδα είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Δικεφάλου Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού(16/9) αγώνα με την Μπριζ για το Γιουρόπα Λίγκ. Ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε πως υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ελ Ζαρ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Τυνήσιος την τελευταία στιγμή να ξεκινήσει βασικός κόντρα στους Βέλγους.

«Η ομάδα μου έχει έρθει εδώ για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας δώσει το δικαίωμα να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ ψυχολογικά και βαθμολογικά. Θα μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε ένα πλεονέκτημα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι αν χάσουμε καταστρεφόμαστε. Είναι μία σειρά αγώνων και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να μας ξεγελά η πορεία που κάνει η Μπριζ στο βελγικό πρωτάθλημα.

Είναι καλή ομάδα και μέσα από αυτήν την διοργάνωση θέλει να πετύχει κάτι, όπως και εμείς. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θέλουμε όλοι. Να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και βέβαια, οι φίλαθλοι της ομάδας μου».

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα του η κακή εμφάνιση στην Τρίπολη: «Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συγκρίνουμε το ένα παιχνίδι με το άλλο. Η εικόνα της ομάδας με την Τρίπολη δεν ήταν καλύτερη. Δεν μας επηρέασε το αποτέλεσμα, αλλά η εμφάνιση. Αυτά συμβαίνουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε η ομάδα για να φτάσει μέχρι εδώ. Όλα τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι αυτό το παιχνίδι είναι κάτι ιδιαίτερο. Η εμφάνιση στην Τρίπολη μας έκανε να δείξουμε ξανά την αγωνιστικότητα που θέλουμε να δείχνουμε».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Ελ Ζαρ: «Είναι ένας παίκτης που έχει λίγες μέρες στην ομάδα. Δεν είναι 100% έτοιμος να αποδώσει αυτά που ξέρουμε ότι μπορεί να αποδώσει. Είναι σε κατάσταση που σε λίγο καιρό θα μπορέσει να φτάσει το επίπεδο των άλλων παιδιών. Ήταν στη Λίβερπουλ, έκανε προετοιμασία και νομίζω ότι -λίγο ή πολύ- θα βοηθήσει την ομάδα στον αγώνα με την Μπριζ. Πιστεύουμε σε αυτόν. Θέλουμε την προσαρμογή του. Είναι ένας αθλητής υψηλού επιπέδου».

Για το αν οι εκτός έδρας νίκες δίνουν πρόκριση: «Οι νίκες στην έδρα σου παίζουν σημαντικό ρόλο για να περάσεις στα νοκ άουτ. Βέβαια, αν πάρεις βαθμούς και εκτός έδρας είναι κάτι πάρα πολύ καλό. Όλοι ξέρουμε ότι μας περιμένουν διαφορετικά παιχνίδια, τα οποία χρειάζονται ειδική μεταχείριση».

Για το αν θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι διαφορετικά επειδή είναι εκτός έδρας: «Η ομάδα, όπως σε όλα τα παιχνίδια, ετοιμάζεται για να παίξει καλά και να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και η διαχείριση να είναι τέτοια, ώστε να μας φέρει κάτι θετικό».

Για το αν έχει παρακολουθήσει την Μπριζ κάποιος άνθρωπος του ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δει την Μπριζ -όπως και εγώ- μέσω βίντεο».


Πηγή : Gazzetta.gr