Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΚ - ΧΑΪΝΤΟΥΚ 22:05 ANΤ-1 Europa League

Επιτακτική ανάγκη αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη απόψε (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ1) επί της Χάιντουκ στο ΟΑΚΑ αν δεν θέλει να αρκεστεί στη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Η «Ένωση» φιλοξενεί τη θεωρητικά λιγότερο δυνατή ομάδα του έβδομου ομίλου και οφείλει να ξεκινήσει με τρίποντο για να θέσει τις βάσεις της διεκδίκησης μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στη φάση των «32».

«Πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να αποφύγουμε λάθη που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι ποιοτικοί παίκτες της Χάιντουκ», ήταν οι οδηγίες που έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος περιμένει από τους παίκτες του εμφάνιση ανάλογη εκείνης της Κυριακής επί του Πανσερραϊκού. Και για το λόγο αυτό θα διατηρήσει το ίδιο σχήμα, με μία υποχρεωτική αλλαγή και ενδεχομένως ακόμη μία. Ο Αραμπατζής θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Μανωλάς και Δέλλας θα παραμείνουν στο κέντρο της άμυνας, όπως και οι Γιάχιτς και Λαγός στα άκρα αυτής. Ο Ντιόπ θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Μάκου ως παρτενέρ του Καφέ στα κεντρικά χαφ, με τους Σκόκο, Λυμπερόπουλο κι έναν εκ των Μπερνς ή Λεονάρντο μπροστά τους, ενώ ο Τζεμπούρ θα παραμείνει σε θέση φορ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σάχα, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Νταντόμο, Καράμπελας, Μπλάνκο, Έντερ και Γκέντσογλου.

Η Χάιντουκ αναμένεται να παίξει με 4-3-2-1 και τους Σούμπασιτς, Στρίνιτς, Μπούλιατ, Βέιτς, Μάλοτσα, Μπούλκου, Τομάσοφ, Άντριτς, Σαρμπίνι, Ίμπρισιτς και Βούκουτσιτς. Οι δύο τελευταίοι θεωρούνται και οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της ομάδας του Στάνκο Ποκλέποβιτς, ο οποίος στα 72 του είναι ο γηραιότερος προπονητής του Europa League.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν περισσότερους από 20.000 θεατές στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ενώ περίπου 1.000 θα είναι και οι φίλοι της Χάιντουκ.


Πηγή : Sport-fm.gr