Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

«Έτσι και καλύτερα…»

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, αλλά και των φιλάθλων του για την τελευταία εμφάνιση της ομάδας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον… συμμερίζεται, αλλά επίσης δεν κρύβει και την ικανοποίησή του για τη βελτίωση που παρουσιάζει καθημερινά η ομάδα του. «Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό. Υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Δεν σταματάμε, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βγάζουμε τα αποτελέσματά της μέσα στο γήπεδο», είπε στους παίκτες του ο Βάσκος τεχνικός.


Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» φαίνεται ότι δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές εν όψει του ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Καραϊσκάκη». Άλλωστε ελλείψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων δεν υπάρχει ανάγκη rotation και οι παίκτες έχουν το χρόνο να ξεκουραστούν. Παράλληλα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να δει το σχήμα που χρησιμοποίησε να ρολάρει ακόμη περισσότερο.

Υπομονή για Μοϊσές, όλα καλά με Ντουντού

Οι ενοχλήσεις στη φτέρνα του Μοϊσές Ουρτάδο δεν έχουν υποχωρήσει και αποφασίστηκε να συνεχίσει θεραπεία μέχρι να απαλλαγεί τελείως από αυτές. Έτσι ο Καταλανός μεσοαμυντικός δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, σε αντίθεση με τον Ντουντού, ο οποίος δεν έχει τίποτα σοβαρό από το χτύπημα που δέχτηκε στον αχίλλειο τένοντα από τον Μπαστία στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

* Θέση στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, με αποστολή να παρακολουθεί τους δανεικούς παίκτες, αλλά και άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών, ανέλαβε ο Νίκος Βαμβακούλας.

«Ζεστάθηκε» ο κόσμος

Κατάμεστο αναμένεται το Σάββατο το «Καραϊσκάκη» για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και η επιστροφή στην κορυφή «ζέσταναν» τον κόσμο της ομάδας, που χθες… εξαφάνισε 2.000 εισιτήρια. Παράλληλα τη Δευτέρα «έφυγαν» περίπου 100 εισιτήρια διαρκείας, δείγμα του ενθουσιασμού του κόσμου.

Κολωνία για Μήτρογλου

Για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου με τη μορφή δανεισμού ετοιμάζεται να κινηθεί η Κολωνία το Δεκέμβριο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής». Ο 22χρονος επιθετικός δεν φαίνεται να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και η γερμανική ομάδα αναζητεί έναν επιθετικό με τα δικά του χαρακτηριστικά.



Πηγή : Sport-fm.gr