Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ακόμα δεν είδαμε τίποτα

Διαιτησία, διαιτησία και λίγο από … διαιτησία είχε το μενού της 2ης αγωνιστικής. Από μπάλα όμως λίγα πράγματα. Με την συζήτηση να επικεντρώνεται στα εξωαγωνιστικά και με καμία ομάδα να μην μπορεί να κάνει το δύο στα δύο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε ότι οι καλύτερες μέρες (αν έρθουν) θα έρθουν σύντομα.

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση των αγώνων όπως τους κατέγραψε το www.sport-fm.gr.

Σάββατο, 11/09

Άρης-Παναθηναϊκός 0-1
(43' πεν. Σισέ)

«Σεφτέ» στις νίκες για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-0 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ στο 43' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο, ωστόσο, δεν φάνηκε να έγινε ποτέ.


Ολυμπιακός-Κέρκυρα 2-0
(29' Μέλμπεργκ, 85' Ριέρα)

Άρχισε να παίρνει μπρος… Ο ανεβασμένος Άλμπερτ Ριέρα άνοιξε λογαριασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα (τον είχε προλάβει ο Μέλμπεργκ) και με τη συνολική παρουσία του, «γλύκανε» μια -άνοστη μέχρι τότε- νίκη του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας (2-0).



Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 0-0

Αν και ο Αστέρας Τρίπολης αγωνιζόταν για σχεδόν ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ουντότζι στο 50ό λεπτό, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη με το 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ατρόμητος-Ηρακλής 1-1
(63' Περόνε- 89' Σολτάνι)

Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90' και ενώ όλα έδειχναν -βάσει και της εικόνας του ματς στο δεύτερο ημίχρονο- ότι ο Ατρόμητος θα έπαιρνε με το γκολ του Περόνε (63') τους πρώτους του τρεις βαθμούς στη φετινή Σούπερ Λίγκα, ο Σολτάνι ισοφάρισε για τον Ηρακλή σε 1-1 και έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.



Κυριακή 12/09

SKODA Ξάνθη-Πανιώνιος 1-1
(51' Μαρσελίνιο - 9' Ριέρα)

Αν και έπαιζε για περισσότερη από μία ώρα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τσότσαλιτς στο 36' και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 (αποβλήθηκε και ο Ριέρα), ο Πανιώνιος άντεξε στην πίεση της Ξάνθης, πήρε την ισοπαλία 1-1 και τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα. Μεγάλη εμφάνιση του Ριέρα στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξε το σκορ στο 12' με καταπληκτικό πλασέ, ισοφάρισε με πέναλτι για τους Ακρίτες ο Μαρσελίνιο στο 51'.



Ολυμπιακός Βόλου-Εργοτέλης 0-1
(68' Μπούντιμιρ)

Ότι «ο νέος είναι ωραίος» επιβεβαίωσε στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός Βόλου, ότι ο παλιός -και στην περίπτωση μας ο… Κρητικός- είναι αλλιώς, του υπενθύμισε σήμερα ο Εργοτέλης! Οι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν την πείρα τους στη Superleague και τη φοβερή απόδοση των Δασκαλάκη και Μπούντιμιρ και με μια ωραία κεφαλιά του δεύτερου, «άλωσαν» με 1-0 το Πανθεσσαλικό!



Λάρισα-Καβάλα 0-0

Σε ένα ματς που σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στα καλύτερα της δεύτερης αγωνιστικής, Λάρισα και Καβάλα πήραν από ένα βαθμό, στο 0-0 του Αλκαζάρ. Μάλλον αδικημένοι με το αποτέλεσμα πρέπει να αισθάνονται οι «βυσσινί», που είχαν δοκάρι στο 72’, ενώ στο πρώτο ημίχρονο δεν τους καταλογίστηκε κανονικό γκολ του Βενετίδη (στο 33’).

ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 2-0
(Τζεμπούρ 26’, Καφές 70’)

Εν μέσω του… πολέμου που ήδη έχουν ανοίξει οι «αιώνιοι» για την κυριαρχία στη Superleague, η ΑΕΚ υπενθύμισε ότι είναι εδώ! Εμφανίζοντας -ειδικά στο πρώτο μέρος- την εικόνα που μοίρασε υποσχέσεις στο Σίδνεϊ, η «Ένωση» επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού (26' Τζεμπούρ, 70' Καφές) και πέτυχε με στιλ την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Από τη φυσούνα είδε τα δέκα τελευταία λεπτά ο Μπάγεβιτς, που αποβλήθηκε για έντονη διαμαρτυρία από το διαιτητή Αμπάρκιολη.



18/09/2010
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - SΚODA ΞΑΝΘΗ
ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

19/09/2010

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ
ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Πηγή : Sport-fm.gr